Megi otkrila detalje prijateljstva sa ćerkom Sinana Sakića: „Plakala sam dan i noć“ (VIDEO)

MIGLENA NIKOLOVA MEGI 42 GOD. BAZEL SVAJ 10

Finale emisije „Nikad nije kasno“ je iza nas, a mi smo nakon završetka šoua sumirali utiske sa šarmantnom Bugarkom Miglenom Nikolovom koju su tokom emitovanja šoua prozvali naslednicom Vide Pavlović.

Ostvario mi se jedan veliki san. Uvek sam želela da gazim na velikoj srpskoj bini. Imala sam prilike da pevam u Bugarskoj, ali mene nekako ne vuče da tamo idem. Porasla sam sa srpskom muzikom, volim ovaj narod i ovu muziku. Hvala Bogu da sam sve ovo mogla da vidim u životu – započela je Megi razgovor za Grand.

nikolova miglena

Nakon što je neko vreme provela u Srbiji, veteranka nam je otkrila da je spremna da okrene novi list u svom životu i dočeka upravo ovde starost.

-Hoću u starosti ovde da živim. Ne želim ni u jednu drugu državu osim u Srbiju. To svi znaju u Bazelu, uvek to govorim. Moja duša je ovde – istakla je Miglena.

megi

Najveća podrška Nikolovoj tokom takmičenja bili su članovi porodice, a šou „Nikad nije kasno“ pomogao joj je da prevaziđe najtužniji životni period.

Pre nego što sam došla u „Nikad nije kasno“ preminuo mi je otac. Plakala sam dan i noć, a onda su me članovi porodice prijavili da dođem u ovaj šou i hvala im puno na tome. Mnogo su me usrećili – objasnila je Bugarka za Grand, a osim članova porodice podržava je i redovno prati njene nastupe Đulkica, ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića.

Prethodni put se spontano desilo da dođe i da me podrži u šou. Đulkica je bila tada u poseti kod brata, kod porodice i želela je da mi bude podrška. U Bazelu smo non stop zajendo i svaki dan se čujemo – objasnila je Megi za Grand.

Ceo intervju poslušajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk