„Manite se toga“ Žika Jakšić otkrio zbog čega je žestok protivnik verovanja u horoskop: „U sreću se uzda lud“

Žika Jakšić horoskop

Za razliku od mnogih koji veruju u astrologiju i poredak zvezda, Žika Jakšić je veliki protivnik svega nadrealnog, a priča jedne takmičarke koja je ispričala kako joj je u natalnoj karti pisalo da će doživeti javni uspeh, navela ga je da u emisiji otkrije svoje iskreno mišljenje o tome.

U sreću se uzda lud, a pametan u svoj trud. Manite se tih zvezda i čitanja tih horoskopa i tih životinjki. Ima raznih horoskopa i strani kineski, japanski.. Celo životinjsko carstvo ima. Da vam kažem jednu stvar- u životu ste najbolji horoskop sami sebi, vaš unutrašnji balans, da znate vrlo jasno šta želite i kako se ponašate u životu. Sve ostalo, dođe, prođe– rekao je Žika.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 23112023 FOTO MUNJA 13 ok

Jakšić je objasnio kako ljudi moraju pre svega da veruju u sebe i svoje mogućnosti.

– Znaš šta treba čovek da radi , to da vodi život po natalnoj karti to veze sa mozgom nema. Nego lepo da postavi svoje ciljeve u životu, ali da ne zaboravi i da proceni svoje realne mogućnosti da oni budu u skladu sa njihovim kapaciteteima. Kada postavim ciljeve koji su u skladu sa realnim mogućnostima i ako su oni proizvod iskrene želje onda ti ne treba nikakva natalna karta nego kada ustaneš ujutru kažes sebi kako ćeš da budeš bolji nego juče, bolji prema bliskim ljudima i šta mogu da učinim da meni bude bolje– obrazložio je autor i domaćin emisije.

BONUS VIDEO- Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić