Pozitiva vlada u bekstejdžu: Neki ćaskaju, neki se spremaju, a neki pevaju (VIDEO)

I ove nedelje su tu sjajni nastupi koji će vam veče učiniti lepšim, a mi vas vodimo iza kulisa snimanje emisije „Nikad nije kasno“ gde su naše kamere zabeležile sve bitne momente.

U studio je prvi stigao poznati pevač Halid Muslimović unoseći u prostor svoju sjajnu energiju i šarm, a večeras će on biti jedan od članova žirija. Prvo što je uradio po ulasku je srdačan pozdrav sa voditeljem Žikom Jakšićem.

Untitled 100

Odmah nakon toga, stigao je i drugi član žirija, Danijel Popović koji se takođe sa osmehom na licu i oduševljenjem pozdravio sa Žikom, a onda i sa trećim članom žirija Sašom Miloševićem Maretom koji je sedeo tu.

Untitled 102

Dok su se članovi žirija međusobno pozdravljali i razmenjivali prijateljske reči, Dragana Katić, poznata po svom besprekornom stilu i eleganciji, koristila je tu priliku da se dodatno pripremi za veče koje je pred njom.

Untitled 103

Neposredno pre početka ocenjivanja takmičara, Danijel Popović priredio je nezaboravan trenutak za publiku u studiju. Iznenadivši sve prisutne, Danijel je uzeo mikrofon i gitaru u ruke i uživo započeo svoje izvođenje.

Untitled 104

Kako je sve izgledalo iza kamera na snimanju nove epizode „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teskta, a mi vas pozivamo da večeras od 21 čas ispratite sve na kanalu Prve srpske televizije.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: printscreen,
Autor: K. Marković