„Nameštali su mi“ Daniel Popović otvorio dušu o karijeri nakon hita „Džuli“: „Više puta sam priznao poraz“ (VIDEO)

Pevača Daniela Popovića proslavio je hit „Džuli“ kojim je predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji 1983. godine, a večeras će prvi put se naći u žiriju emisije „Nikad nije kasno“.

Muzičar priznaje da bira gde će da se pojavljuje, a prihvatanje poziva u najemotivniji šou u regionu govori o veličini i lepoti popularnog formata.

Kada negde dođeš osetiš prostor i energiju, a ovde sam osetio dobru vibru i srećan sam što sam pozvan u dobru emisiju koju cenim i rado sam se odazvao da budem Žikin gost. Kod mene to nije često slučaj, biram gde ću ići, ali idem tamo gde me ljudi cene, a ovde sam to osetio– iskren je Daniel.

daniel popović karijera

Iako tvrdi da je pred njim večeras težak zadatak, Popović je siguran da iz ovog šoua niko ne odlazi razočaran.

Nezahvalno je, ali takmičari znaju gde je njihov limit. Nada uvek ostaje jer očekuju da će njihova zvezda zasijati. Svi znamo kakav je osećaj na sceni, i to je trenutak koji će oni nositi sa sobom bez obzira na plasman. Tom poslu treba biti predan, raditi ga sa puno ljubavi i biti okružen prijateljima koji ti žele dobro– objašnjava pevač i dodaje:

Ova emisija daje svakome nadu i sreću kada su na sceni. Mnogi se bore i sa tugom, kako sam pročitao u nekim biografijama, a taj nedostatak može nadomestiti samo muzika. Muzika koja nas objedinjuje i spaja, prevazilazi sve granice– kaže Daniel.

DANIJEL POPOVIC NNK SNIMANJE 22022024 FOTO MUNJA 55 ok

Velika popularnost donosi mnogo obožavatelja ali i onih koji im ne žele uspeh, sa čim se i sam muzičar susretao tokom karijere.

Ima dosta negativnih komentara, svega i svačega na šta nisam obraćao pažnju. Niam hteo ni da čitam, jer kada bi čovek čitao sve što pišu o njemu, posebno laži ne možete se uhvatiti u koštac. Ne treba se dokazivati, ali vreme je najbolji pokazatelj– iskren je on.

DANIJEL POPOVIC NNK SNIMANJE 22022024 FOTO FILIP 54 ok

Za sve ljubitelje njegove muzike, Popović sprema album koji će uskoro ugledati svetlost dana, a za koji se dvoumio da li da objavi.

Te pesme su nastale pre nekoliko godina, spremne su, ali sam u jednom trenutku razmišljao čemu sve to i ko će to slušati. Na kraju sam presudio srcem i nadam se da će te pesme zaživeti, one su potpuno drugačije i mislim da će svako zavoleti tu vrstu muzike– smatra muzičar koji je u karijeri uvek znao kada treba da se skloni:

Ja sam više puta priznao poraz iako sam znao da sam moralni pobednik. Zbog jednog ili nameštenih glasova. U ovaj album uneo sam svo svoje znanje i virtuoznost na gitari. Svaka pesma je različita, kao deca iz različitih brakova, nijedna ne liči na drugu– rekao je Daniel čiji ceo intervju možete poslušati u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić