Potpuni lom u studiju! Milica Todorović zaigrala, frontmen Legendi u problemu, a Žika prima čestitke: „Počeli su i vanzemaljci da mi se javljaju“ (VIDEO)

Da muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“ obiluje ne samo emocijama već i dobrom zabavom pokazuje i epizoda koja je pred nama u nedelju, a ovoga puta prva tema bila je frizura.

Upravo oko toga je žiri ušao u diskusiju sa takmičarem koji je imao nadimak po dugoj kosi.

nikad nije kasno 7 1

-Što Milica reče malo pre, zašto Čupa kad nema kose nigde – rekao je Zoran Dašić Daša kratko podšišanom takmkičaru koji nije ostao bez odgovora.

nikad nije kasno 3

-Bio sam u vašem fazonu kada sam bio sedmi razred i onda su hteli da meizbace iz škole – poručio je Daši pevač koji nastupa u ovom šouu.

Ovoje izazvalo smeh a Saša Milošević Mare morao je da razreši misteriju.

-Daša je ostao u sedmom razredu. Vidiš, on se neda – rekao je Mare, a frontment Legendi ga je ispravio.

-Recimo osmi – dodao je Daša.

nikad nije kasno 1

Nastup sledećeg takmičara oduševio je Milicu Todorović, a dobra energija uzrokovala je zaista sjajnu atmosferu i pevačica je ustala i zaigrala pored žirijske stolice.

nikad nije kasno 4

„Dajte vina hoću lom“ bila je numera sa kojom se pevač takmičio, a „lom“ je bio logičan jer je sve poneo lepršavi vajb u izvođenju ove pesme.

nikad nije kasno 5

-Ge mu dođe Gloster – pitala je Milica takmičara.

Žika se uključio jel mu se učinilo da takmičar nije dobro čuo pitanje članice žirija:

-Bojane, odmah je bio pitanje od Milica gde se nalazi taj Gloster? – pitao je Žika trudećis e da koristi engleske padeže.

-Ne ja sam pitala gde mu dođe Gloster – ispravila je MIlica Žiku, a takmičar je pojasnio da je to u jugozapadnoj Engleskoj, izgovarajući grad BIrmingen koji je u blizini na tamošnjem jeziku.

-Oh, you speak English – oduševljeno je uskliknula Milica, a takmičar je potvrdio

-Oh my God – poručila je Milica.

promo 7

Daša se umešao u razgovor.

-Da li to znači da se i tamo gleda „Nikad nije kasno“. Znači ova emisija definitvno pokriva ceo svet. Žiko svaka čast“ – zaključio je Daša.

Žika je morao da se zahvali:

-Hvala! Meni su počeli i vanzemaljci da mi se javljaju i da mi čestitaju – otkrio je Žika uz osmeh.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u videu koji se nalazi na početku teksta, a cela emisija očekuje vas na Prva TV u nedelju od 21 sat.

BONUS VIDEO: Nikad nije kasno – Bekstejdž – Emisija 07

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić