„Nisam imala novca ni za put do Beograda“ Jana otvorila dušu o početku karijere: „Prodali su traktor i deo njive, ni jedna pesma nije prošla“

jana 1 ok FOTO MUNJA

Pevačica Dragana Todorović Jana gostujući u jednoj emisiji otkrila je da je malo nedostajalo da već na početku odustane od pevačke karijere.
Gosti nisu poverovali u ovu priču, pa su bili poprilično iznenađeni kad je Jana detaljno objasnila razloge.

-Ja sam prvi album snimila tačno 1991-1992 godine, još dok sam živela na Kosovu. Mirko Kodić mi je radio sve aranžmane. Izdala sam album za PGP RTB. Nijedna pesma nije prošla. Nažalost, bile su lepe pesme. Moj otac i majka, sećam se da su prodali traktor, deo njive, da bi mi sve to isfinansirali. I na kraju, kad je sve bilo završeno sa albumom, nismo imali nimalo novca ni za put do Beograda, a kamoli da se pojavim u nekoj emisiji – otkrila je Jana u emisiji na Kurur TV.

Jana Todorovic


Pevačica je potom potvrdila da je razmišljala da prestane da se bavi pevanjem posle tog iskustva.

-Tako da sam se zaista razočarala, izgubila sam i volju da se bavim ovim poslom i da nastavim dalje. Vratila sam se dole na Kosovo. Kada smo radili te pesme, otac me vozio do Beograda i vraćaoo nazad. Nismo imali za hotel, nisam ni znala šta su hotelske sobe. Spavali smo kod strica i kod tetke. Kad prolazimo kroz Kruševac, bila je na autobuskoj stanici pekara, gde kupimo da se obezbedimo da imamo punu kesu onih kiflica i po dva jogurta. Tako da bi sve moji roditelji to izgurali, mi smo ostali u dugovima i ništa to nije prošlo. Ja sam bila zaista razočarala i napravila sam pauzu – potvrdila je Jana.

BONUS VIDEO: Jana Todorović zapalila primorje

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić