Login/Registracija

Voja Nedeljković razotkrio Sašu Popovića: „To je njegova tajna koju ja moram da kažem“

VOJA NEDELJKOVIC ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 1 ok

Suzana Mančić je nedavno priznala kako je Saša Popović „merio“ fizički izgled Grandovih voditelja, a Voja Nedeljković sada je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ ispričao kakva su njegova iskustva sa tom temom. Voja je na opšte iznenađenje razotkrio Sašu Popovića, otkrivši njegovu dugo čuvanu tajnu.

-Mislio sam da je odmeravao visinu, a ne težinu – rekao je Voja na početku kada je reč o merenju voditelja i objasnio:

-Mene ne meri. On meni neki put prebaci, kaže mi „sad si se nešto ugojio“, a ja mu kažem: „Da, ti imaš isto stomak koji vučeš već godinama i uspešno kriješ“.

VOJA NEDELJKOVIC ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 7 ok

Voja je otkrio i šta je naučio od Saše Popovića.

-On me je naučio tehniku disanja. On ne ume da peva, ali ume da diše i da sakriva stomak. To je jako bitna stvar kod Popovića. Da li ste primetili da on piskavo priča visoko. A zašto? Jer stalno drži uvučen stomak, Mirza je provalio da mu je dijafrgma podignuta i onda tako govori. U stvari njegov glas je bariton. On ima dubok glas, ali uvlači stomak. I to je tajna Saše Popovića koju ja moram da kažem – ispričao je Voja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO: Zoran Dašić Daša progovorio o teškoj povredi glave

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić