Login/Registracija

Mirza Selimović progovorio o teretu slave: „Voleo bih ako može neko da mi objasni“

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 10 ok

Pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović bio je gost u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gde je govorio o teretu slave, a između ostalog predstavio je i pesme sa novog albuma. Odgovarajući na niz komplimenata kako od voditelja tako i od gostiju imao je logično objašnjenje zbog čega je album tako dobro ispao.

-Setim se oca koji je jednom prrilikom rekao: „Ili radi kako treba ili nemoj raditi“ – priznao je Mirza koji bi ako je suditi po popularnosti mogao uskoro da priredi i neki veliki koncert, poput Leksington benda, a Vesna je primetila da je uprkos slavi on ostao čvrsto nogama na zemlji.

IMG 9976 ok

Mirza je priznao zbog čega nije poleteo kao neki drugi pevači.

-Znate kad kažu ono nešto su ga slava, ili pare, ili novac pokvarili. MIslim da čovekovu suštinu ništa ne može pokvariti. Može samo da ispliva ono što si ti zapravo. Ako imaš čvrste temleje i dobar odgoj kod kuće, kako te nešto može pokvariti. Ne razumem stvarno. Voleo bih ako može neko da mi objasni – ispričao je Mirza.

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 67 ok

Pevač je potom objasnio i kako njegov život izgleda u praksi, kada je reč o ovoj temi.

-To te i roditelji malo vrate, ako je potrebno. Dolazim iz malog mesta Srebrenika. Ja tamo znam svakog Zamisli sada da se ja ponašam kao budala neka, da hodam kroz grad i param nebom gore. To je potpruno besmisleno – rekao je Mirza.

On i Bojan Vasković iz Leksington benda potom su izveli par emotivnih pesama, što je posebno raznežilo publiku i sve u studiju.

MIRZA I BOJAN ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP ok

NJih dvojica su prethodno u šali naglasili da im ne ide više ovako i da su odlučili da se pokvare.

Mirza je inače u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ predstavio pesmu sa novog albuma „Pusti da verujem“, a objasnio je da je sada izašla A strana njegovog albuma, dok će B strana izaći za mesec dana.

BONUS VIDEO: Mirza Selimović potpisao ugovor sa Grandom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić