Marina Antonijević oduševila Mareta na samom početku emisije: „Ja sam iznenađen“

IMG 9524

Veteranka Marina Antonijević iz Novog Sada, oduševila je publiku već prvim pojavljivanjem u emisiji “Nikad nije kasno”.

Iako se čitav život bavi muzikom, ona je tek sada skupila hrabrosti da se prijavi za neko takmičenje. Kako je i sama rekla u profilu, došao je trenutak da napravi iskorak u karijeri. Takođe je pred našim kamerama otkila i motiv za učešće u emisiji.

IMG 9533

-Moj motiv je ovde prvenstveno da ispunim želju pokojnoj baki. Koja je imala jako veliku želju da se pojavim u ovoj emisiji – rekla je ona.

Marina je priznala i da voli zabavnjake, ali da uvek peva narodnu muziku. To je kako je rekla zbog toga što već godinama nastupa na svadbama I veseljima.

Veteranka je za ovo pojavljivanje odabrala pesmu “Dobro jutro Šumadijo” kojom je oduševila sve u studiju i kraj malh ekrana, a poseban utisak je ostavila na premijera Sašu Miloševiča Mareta koji je imao samo reči hvale za njeno pevanje.

IMG 9522

-Ja sam jako prijatno iznenađen, hteo sam da kažem da si Lalinica koja peva šumadiju sa razumevanjem, a ti si Beograđanka tako da je to potpuno objašnjivo. U svakom slučaju dobar nastup – rekao je Mare.

-Jedino što mogu da kažem na ovaj zabavnjak je dvojka, mogu vam reći da ste otpevali baš onako kako treba. Vi imate sve što treba da poseduje jedan pevač – dodao je Šerif Konjević.

0A0A7601

-Ja se slažem sa Maretom i Šerifom, odlično je to što pevate i narodnjake i zabavnjake. Samo želim da Vam kažem da bih volela u sledećoj emisiji da čujem neki zabavnjak – zaključila je Aleksandra Bursać.

0A0A7605

U revijalnom delu, Marina je sa Markom Gačićem otpevala hit “Da se opet rodim”, a ovom numerom su raznežili sve u studiju i kraj malih ekrana, dok ih je pubklika ispratila ovacijama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković