Saobraćajna nesreća Maji Rodić promenila život iz korena: „I danas se kajem zbog te odluke“

maji rodic saobracajna nereca promenila zivot iz korena
Maja Rodić

Maja Rodić (45) iz Novog Sada priznaje da joj je saobraćajna nesreća koju je doživela potpuno promenila život iz i da je od tada izmenila sve dotadašnje navike.

Iako se nikada nije bavila muzikom, takmičarka priznaje da su do nesreće sport i ples bili sastavni deo života.

maji rodic saobracajna nereca promenila zivot iz korena 2
Maja Rodić

Maja Rodić – Nastup Nikad nije kasno

-Kao mala sam trenirala plesove, onda sam posle krenula i teretanu koju je držao moj brat i dugo smo trenirali zajedno. Nakon saobraćajne nesreće koju sam doživela, prestala sam da se bavim time i to je bila prekretnica u mom životu – rekla je ona.

Godinama je radila kao komercijalista u trgovini, ali je i posao prekinula nakon nesreće, i Maja priznaje da se danas kaje zbog te oduke.

-Dugo sam radila kao komercijalista u trgovinama i želja mi je bila da radim taj posao. Prestala sam to da radim nakon nesreće i danas se kajem što nisam nastavila taj posao – dodala je Maja.

maji rodic saobracajna nereca promenila zivot iz korena 3
Maja Rodić

Takmičarka ima jedan brak iza sebe, dvoje dece koji su već odrasli ljudi, a danas živi u skladnoj vezi sa novim izabranikom.

-Razvela sam se pre osam godina, nakon 15 godina braka. Imam dvoje dece iz prvog braka, sada živim sa verenikom.

Maja je za prvo pojavljivanje u emisiji „Nikad nije kasno“ odabrala pesmu Hanke Paldum „Pamtim još“, a žiri je u svojim komentarima prizano da je opravdala sva očekivanja.

-Maja definitivmo ima višak energije u pozitivnom smislu, vidi se taj sportski duh i to ne može da se sakrije. Meni je drago što ste sebi dali priliku da se pojavite ovde i mogu da kažem da niste pogrešili – rekao je Mare.

-Baš onako šarmantno, šmekreski, lepo. Bilo je lepo slušati Vas, imate prelepu boju glasa. A bendu svaka čast, ne zna se šta bolje zvuči – dodala je Milica.

maji rodic saobracajna nereca promenila zivot iz korena 4
Maja Rodić

-Ja sam komentarisao sa Milicom da se divim ljudima koji izađu iz zone konfora i izađu na veliku scenu. Ja nikada nisam imao petlju da se prijavim za neku emisiju. Čak su mi govorili da mi se bliže godine za Nikad nije kasno. Vama svaka čast na hrabrosti – zaključio je Peđa Jovanović.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković