Bitku na glasanju vode dve energične lavice, a samo od vas zavisi koju ćemo gledati u sledećem krugu (FOTO)

Maja Rodić i Barbara Romanov na glasanju
Maja Rodić i Barbara Romanov na glasanju

Sinoć smo uživali u nastupima sjajnih veterana, koji su pokazali izuzetan talenat i energiju na sceni kojom su ulepšali gledaocima kraj vikenda.

Ipak, pravila su takva da od jednog takmičara moramo da se oprostimo, a u trci za preostalo mesto bore se Maja Rodić i Barbara Romanov na Fejsbuk glasanju.

ipiccy image 9
Maja Rodić i Barbara Romanov na glasanju

Maja Rodić i Barbara Romanov na glasanju

Vi odlučujete da li ćemo u nastavu takmičenja gledati šarmantnu Maju Rodić kojoj je saobraćajna nesreća promenila život iz korena zbog čega je shvatila da ne treba propuštati prilike. Iako se nikada nije bavila pevanjem, odlučila je da posluša svoje srce i oproba se u emisiji „Nikad nije kasno“.

Sa druge strane, na glasanju je i Barbara Romanov koja je oduševila pevanjem iako je amater. Inače, ona je posvećena majka koja zbog velike razlike u godinama svoje decenije do sada imala vremena da se ohrabri i upusti u ovakvu muzičku avanturu.

Glasanje traje do utorka u ponoć, a za svog favorita možete glasati OVDE.

ko je na glasanju nnk

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić