Fudbaler Crvene Zvezde očarao Milicu Pavlović: „Kakav gospodin, naježila sam se“

fudbaler crvene zvezde u nikad nije kasno 2 1
Viktor Miletić

Fudbaler i golman „Crvene Zvezde“, Viktor Miletić očarao je sve svojim nastupom i šarmantnim stavom u emisiji „Nikad nije kasno“, a posebno pevačicu Milicu Pavlović.

Pored fudbala godinama se bavio i manekenskim poslom, a najviše je ponosan što danas brani boje veterana omiljenog kluba.

fudbaler crvene zvezde u nikad nije kasno 3
Viktor Miletić

Fudbaler Crvene Zvezde u Nikad nije kasno – Viktor Miletić nastup

-Od detinjstva sam se aktivno bavio fudbalom, branio sam za brojne klubove ovde kod nas. Bavio sam se i manekenstvom. Nakon toga sam otišao u Sloveniju, tamo sam se oženio i iz prvog braka imam sina Luku – rekao je on i dodao:

-Imao sam agenciju za manekene i fotomodele koja je radila godinama vrlo uspešno. Poslednjih nekoliko godina sam se ponovo aktivirao po pitanju fudbala, branim za veterane Crvene Zvezde.

fudbaler crvene zvezde u nikad nije kasno 4
Viktor Miletić

Iza sebe ima jedan brak, danas kaže da je najviše je ponosan na svoje nalsednike koji su mu bili podrška i u emisiji.

-Imam dvoje divne dece, Luku i Lanu, jedno iz prvog, drugo iz drugog braka. Imam neki krug svoje publike koja želi i voli da me vidi – kazao je on u svom profilu.

Viktor se u prvom krugu emisije Nikad nije kasno predstavio numerom „Ljubav mi srce mori“ Cuneta Gojkovića, a žiri je ostao bez reči nakon njegove maestralne interpretacije.

-Prvo da kažem da mi je želja da budem i treći golman Zvezde, bar jednom da sednem na tu klupu. Viktore, drago mi je što izvođenje ne liči na Cuneta. Ljudi kada pevaju ovu pesmu idu na oponašanje, a bojim se da taj čovek ne može da se imitira. Ti si pevao na svoj način, onako gradski, to mi se dopada i mislim da si stekao mnogo publike koja će doći tamo gde nastupaš – rekao je Mare.

-Vi ste tako jedan gospodin, da ja odavno nisam videala takvu veličinu gospodina da se tako izrazim. Po ponašanju odajete utisak muškarca i gospodina sa prelepom porodicom. Da je moj deda živ sad bi rekao „Miko, peva krupno, lepo“, naježila sam se. Želim Vam svu sreću i kao što sam rekla Oliveru, volela bih da Vas vidim u top tri – dodala je Milica.

fudbaler crvene zvezde u nikad nije kasno
Viktor Miletić

-Ovo je bilo sjajno, ja bih se samo nadovezao na ove pohvale. Meni se svidelo što imate tako krupan glas, malo me je podsetila na Cuneta, svaka čast – zaključio je Peđa Jovanović.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković