Login/Registracija

Maestralna šestorka oduševila žiri, ali samo četvoro prošlo dalje

U trećem izdanju omiljenog šoua „Nikad nije kasno“ upoznali smo se sa sudbinama i neostvarenim snovima sjajnih pevača veterana koji su svoju sreću okušali pred žirijem u sastavu Saša Milošević Mare, Anja Mit i Enes Begović, ali samo najbolji uspeli su da se plasiraju u naredno kolo.

Neke od životnih priča kandidata bile su toliko emotivne i poučne da su mnogima potekle i suze kraj malih ekrana. Ipak, bilo je i onih koji su nam svojim optimizmom, smehom i pričom ulili nadu da bolji dani na kraju ipak dođu.

-Zaslužili ste aplauz i ovacije. Zaslužili ste i svu pažnju naših gledalaca, publike u studiju i našeg žirijarekla je Dragana Katić nakon rolerkostera emocija i muzike koju su doneli veterani.

Od šestoro maestralnih, iskusnih i pre svega talentovanih kandidata sreću da se plasira u drugo kolo takmičenja dobilo je samo njih četvoro, a to su Rade Čitlučanin, Milenko Jovanović Bajo i Branka Kolarov, koji su prošli od strane žirija, dok je publika u studiju izabrala Veru Salonski.

Preostala dva kandidata prepuštena su odluci Fejsbuk publike, koja u glasanju od 48 sati bira jednog svog favorita.

Na glasanju se nalaze Hamdija Beraković i Aleksandra Stanisavljević, a samo jedan od njih dobiće šansu da se ponovo pojavi u „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić