Login/Registracija

„Sam pao, sam se ubio“ Enes Begović iskritikovao takmičara, Žika Jakšić ga branio

„Čitav život sam bio roker i dan danas sam, to je učinilo svoje da sam pomalo izgubio i sluh“, glasi rečenica kojom se u „Nikad nije kasno“ predstavio Hamdija Baraković (57) iz Labina.

Ovaj takmičar odrastao je u Holandiji, gde je osnovao i porodicu, kao i svoj muzički studio. Kaže da je radio više različitih poslova, ali se sve vreme bavio pevanjem i sviranjem sa mnogim holandskim bendovima.

Međutim, pre dve je godine presekao i rešio da se sa porodicom iz Roterdama vrati u Labin.

-Početak je bio jako težak, deca su navikla na veliki grad, ali sad je druga priča. Sretni smo, priroda je prelepa u Labinu – rekao je takmičar koji se u prvom krugu takmičenja predstavio rokenrol hitom „Šejla“ „Divljih jagoda“.

-Kakva energija, bravo – povikao je Žika Jakšić, ali je Enes Begović ipak imao zamerku za njegovo izvođenje. Zapravo najviše kritika dobio je upravo zbog treme koju je imao na stejdžu.

-Dopada mi se sve, osim tvog početka. Ima ona ‘Sam pao, sam se ubio, ko ti je kriv…’– rekao je Enes Begović pevajući, ali sve pripisao njegovom prvom pojavljivanju u takmičenju.

Žika je istakao da mu ne treba zameriti zbog treme, a iskoristio je i priliku da čestita sjajnim momcima iz orkestra koji su maestralnom svirkom podigli ceo studio na noge.

Anja Mit takođe je bila fascinirana muzičarima, ali i rokerom koji se u „Nikad nije kasno“ borio sa tremom, ali pokazao energiju mladića i to u šestoj deceniji.

-Energija nije nešto što se uči, već sa čim se rađa. Ako prođete dalje, samo gruvajte – posavetovala je takmičara mlada glumica, dok je Jakšić imao drugi savet:

-Trebalo je jednu rakiju da muneš!

Saša Milošević Mare istakao je da je takmičar, uprkos svemu, imao odličan perfomans i da će u narednom krugu biti sigurniji.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić