Login/Registracija

BRANKINA ŽIVOTNA PRIČA RASPLAKALA MNOGE: „Nakon pet godina borbe za potomstvo, desila se najveća sreća!“

Šarmatna crvenokosa Branka Kolarov (42), majka preslatih trojki imala je čast da probije led i prva nastupi u trećoj po redu emisiji osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Svojom pojavom i stajlingom je zasenila sve, njena neverovatna priča o borbi za potomstvo je mnogima naterala suze na oči.

Ova Novosađanka potiče iz muzičke porodice, a pevanjem se bavi od najranijeg detinjstva. Sama ističe da je ponekad bila malo lenja, pa se nije dovoljno borila da ostavri sve o čemu je sanjala.

-Moram da kažem da sam uporna, ali i lenja. Nisam se dovoljno borila za stvari koje žarko želim. Potičem iz muzičke porodice, otac mi je svirao bubnjeve, stic gitaru, sestra se takođe bavi pevanjem. Prvi nastup sam imala sa sedam godina, na školkoj prirebi pred mnogo ljudi. Tada sam počela, a u šestom razredu sam učestvovala na jendom festivalu i tada sam shvatila da je muzika moj izbor kaže veteranka.

Nakon mnogo godina bavljenja muzikom, u njenim životu se dešava velika prekretnica. Naime, posle zdravstvenih problema se posvetila drugom poslu, a onda je krenula u najvežu životnu bitku, za potomstvo.

Udala sam se 2011. godine, tada sam već imala 31. godinu. Imala sam sve, partnera, sve uslove za lep život, ali se pojavljuje jedan problem, potmostvo se ne dešava. Mi smo bukvano pet godina tražili načina da postanemo roditelji, a 1. januara.2016 godine sam se porodila i rodila sam trojke.

Nešto najslađe i najlepše što je moglo da vam se desi u životu, jesu ove prelepe trojke. Čekali ste, ali je vredelo – rekla je Dragana Katić nakon što je Branka stigla na veliku scenu.

Uroš, Maša i Staša Kolarov su mami bili najveća podrška u studiju, uz supruga Branka koji nije krio sreću što je Branka odlučila da se prijavi za emisju.

Glumica Anja Mit se oduševila izgledom veteranke pa je pitala šta jede kad je tako zgodna, a posebno je zanimalo kako je takmičarka reagovala kada je saznala da nosi trojke.

Prvo sam pomislila, mršava sam kako ću ja to, ali su zaista bili divne bebe i ja sam se četiri meseca nakon porođaja vratila na posao – rekla je Branka.

Pesmom „Kog da ljubim posle tebe“ Mire Škorić podigla je publiku na noge, a dobila sve pohvale od članova žirija.

Posle nastupa su definitivno deca ukrala šou, pa je Dragana Katić preslatke trojke izvela na scenu i sa njima zaigrala, a publika i žiri su ih pozdravili velikim aplauzom.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: A. Milinković