„Srećno sam razvedena“ Samohrana majka glasom OTOPILA srca, šou ukrao njen 6-godišnji sin

Aleksandri Stanisavljević (42) iz Beograda još su u porodilištu predvideli da će biti pevačica, a sve zbog karakterističnog plača, kasnije i glasa.

-U vrtiću su me prozvali slavuj. Inače sam završila nižu i srednju muzičku školu – rekla je simpatična Aleksandra koja je udajom i rođenjem sina prestala da se bavi pevanjem.

Danas radi u jednoj osiguravajućoj kući, a nakon razvoda je rešila da krene od nule i ostvari svoje davnosanjane snove da peva na velikoj sceni.

IMG 0998 scaled

-Ja sam srećno razvedena žena i majka šestogodišnjeg Vuka – istakla je takmičarka kada je prvi put kročila na binu Grandovog šoua, sa koje je bodrio upravo njen sinčić.

Inače, Aleksandru su koleginice prijavile za takmičenje i to bez njenog znanja, što njeno pojavljivanje u emisiji čini još zanimljivijim.

Želim da se vratim muzici. Još uvek nemam ekipu muzičara sa kojima bih nastupala, ali aktivno razmišljam o tome – otkrila je takmičarka koja se u prvom krugu predstavila pesmom „Bato“ od Kaliopi.

IMG 0884 scaled

-Prva pesma, pa izuzetno zahtevna – konstatovala je Dragana Katić, na šta se nadovezao Saša Milošević Mare i dodao da se po odabiru numere i vide njene ambicije.

-Očekivala sam turbulencije i svaka vam čast. Ako mogu da vam dam savet,a to je da što pre osnujete bend – rekla je Anja Mit, ali je takmičarkin sin preuzeo šou.

Osim tačne adrese gde radi njegova majka i šta se dešava u njegovom vrtiću, on je prokomentarisao mamin stajling i otkrio da crno-bela haljina govori da ona navija za Partizan.

IMG 0985 scaled

Ja volim Crvenu zvezdu, to je ljubav – istakao je dečačić, što je nasmejalo sve u studiju.

Enes Begović istakao je da se prepao zbog nje, jer je pesma preteška, a zatim joj čestitao na maestralnoj interpretaciji.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić