Nakon prevare Zorana Mićanović NAPRAVILA PROMENU, pa progovorila o kolegi: „Želim baš njega“ (VIDEO)

Od kada se proslavila hitom „Sikter“ Zorana Mićanović nastavlja da niže uspehe, ali zbog svojih godina se često nalazi na meti kritika na koje je nedavno stavila tačku kada je usred emisije skinula šminku i pokazala svoje „pravo“ lice.

Iako je malo njih poverovalo u Zoranino obećanje da će od tog trenutka gostovati isključivo bez šminke, ekipa Grand portala imala je priliku da se uveri da do svoje reči itekako drži.

zorana 1

-Iskreno, ja uvek ono što obećam ispunim. Stvarno su počeli da me nerviraju ti negativni komentari kako ja ne smem da se pojavim bez šminke, kako izgledam kao baba sa trideset i pet godina. Kao rova ja ne smatram da su žene od toliko godina babe, to pod jedan, a drugo ja jednostavno volim da se šminkam i možda nekada znam da preteram, ali evo nemam taj problem da se pojavim u emisiji kao što sam i obećala- istakla je Zorana za Grandov portal.

20220930 132105 scaled

Prvim singlom postavila je ozbiljan kriterijum te mnogi komentarišu da je njena druga numera „Poljubi me kad sam pijana“ pala u senku popularnog „Siktera“.

-Ne ide mi na živce to što pričaju, jer ja obe svoje pesme volim iako priznajem, nećemo da se lažemo da „poljubi me kad sam pijana“ da je prošla kao prva. Ali idemo dalje, ja se ne svrćem na to, ne može svaka pesma da bude hit, a i „Sikter“ je moja lična karta- priznala je, a potom otkrila da uskoro ulazi u Milijev studio gde se pripremaju nove numere.

4d3e0aa457afe1aaa1ef16a5f022b3a9d835fd45

Da bi na nastupima sve izgledalo svetski Mićanovićeva je nedavno krenula na časove plesa, ali i u teretanu te smo imali prilike da vidimo prve rezultate kada je priošetala u uskom teksas kombinezonu.

-Tek je početak, videćemo za par meseci, taman do punoletstva (smeh). Smatarm da pored pevanja čovek treba da ulaže u stajling i izgled, ali i svoje zdravlje jer od kada sam krenula da treniram osećam se zdravije i ispunjenije. Ustajem ujutru srećna i zadovoljna, ali bitno je da nema izgovora! Dešava se da dođem sa nastupa ujutru, budem mrtva umorna i iako mi je teško odem na trening- ispričala je za Grandov portal.

Mada mnogi još uvek ne veruju da ima samo sedamnaest godina Zorana ne mari za komentare i uveliko radi na pripremama za gala proslavu kojom će obeležiti punoletstvo.

-Rođendan mi je 17. aprila, ali smo već krenuli sa pripremama. Neke stvari su već dogovorene, jako se radujem. Mada, nekako ne treba da žurim, jer svi kada smo mladi želimo da budemo stariji, a posle se kajemo jer ne možemo da se vratimo u te godine. Biće lepo sigurno, biće pola Granda pozvano, jedno narodno veselje- ispričala je Zorana, a sudeći po svemu njena proslava osamnaestog rođendana moćiće da parira svadbenom veselju.

20220930 132100 scaled

-Iskreno ja sam razmišljala da pozovem 300-400 ljudi, eh sad, da li će se svi odazvati i biti u mogućnosti ne znam. Jednostavno volim velika veselja, recimo sada je bila svadba Novakovog brata gde je bilo nekih sto ljudi, ako ne i manje, ali ja nisam pristalica toga. Volim da sve bude gala i što veće!

Iako će se na spektakularnoj proslavi pojaviti mnogo kolega i svojim pristvom uveličati njen važan dan, dolazak jednog pevača posebno priželjkuje.

-Dobra sam sa svima, mnogo njih će doći. Volela bih samo da dođe Đani na punolestvo, eto to mi je želja! Ja njega obožavam, volim njegove pesme i volela bih da dođe- priznala je pevačica.

f4f213164f26901ea4d0a94c03b34c1039a66bcb

Uprkos velikom uspehu na poslovnom planu, sreća još uvek nije zakucala na njena vrata kada je u pitanju ljubav.

-Iskreno, pošto sam slobodna, mogu malo da pogledam sa strane. Inače sam bila zauzeta do skoro. Nakon što sam doživela prevaru o kojoj su svi pričali bila sam razočarana i tužna, ali idemo dalje, neću više da se osvrćem na to. Naravno, ima lepih momaka, ali nemam mnogo vremea. Ljudi koji se ne bave pevanjem ne shvataju koji je to tempo, jednostavno nemam prostora da ostanem da se upoznajem sa nekim i popričam, jedino preko društvenih mreža, tu se javljajte (smeh)- rekla je, a šta smo sve još saznali od Zorane saznajte u videu ispod:

Foto: Grand Online/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović