Login/Registracija

Konačno živi svoj san! Azaro progovorio o devojci: „Za ljubav ne treba mnogo“

8a991f31524fc19490bf2ca71cc764884d888bdd

Nakon brojnih životnih nedaća, trijumfom u popularnom muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ život Omera Karalića Azzara se potpuno preokrenuo. Iako nije ni sanjao da će sve doći na svoje i da će uprkos svemu živeti svoj san, njegova realnost danas je upravo takva.

Brojni nastupi i zakazane tezge, verna publika koja ga prati u korak samo su deo njegovog trenutnog života zbog čega Omer ne skida osmeh sa lica.

-Super se osećam, odlično zaista! Kod mene svaki dan ima nešto novo. Eto jedna od lepih stvari koja mi se dogodila je što sam nominovan za Kraljevski Oskar kao najbolji pevač u dijaspori za 2022/23. godinu. Zbog toga uskoro stižem u Kraljevo i izuzetno se radujem dolasku u Srbiju- ispričao je za Grand, a potom otkrio koliko se raduje dolasku us rpsku prestonicu i to pravo iz Hamburga gde trenutno boravi.

-Ići ću do Novog Sada i naravno do Beograda. Nekako se tu najlepše odmorim i onda nastavljam sa obavezama i nastupima. Ali zaista je neverovatno što meni provod u prestonici dođe kao neki odmor (smeh)- rekao je Azzaro.

azaroo

Ipak, ono što je za Karalića najbitnije je da osim u poslu ruže cvetaju i u privatnom životu.

-Ćerkica Amalia je odlično što mi je najbitnije. Jedva čeka leto i jul jer voli da putuje južnije, baš kao i ja! (smeh) A ljubav kao ljubav cveta! Šalim se, ali dobro je, nemam razloga da se žalim. Kako da vam kažem, za ljubav ne treba mnogo- ispričao je Omer sa osmehom.

325102235 931544831125481 4971747997304078833 n 691x1536 1

Podsetimo, o svojoj ljubavi Omer je nedavno govorio za Grand budući da su se mnogi pitali ko je devojka koja je uspela da osvoji srce popularnog pevača.

I kako smo saznali iz prve ruke, reč je o Vesni Cerimić koja živi i radi u Nemačkoj. Kaže da su zaljubili na prvi pogled i da je njihova ljubav jača svakim novim danom.

-To je jedna lepa i dugačka ljubavna priča. Upoznali smo se na jednom od mojih nastupa, sigurno tome ima više od godinu. Kliknuli smo na prvu, zapravo čim su nam se pogledi spojili i već godina dana uživamo u ljubavi. Zaista nam je lepo kad smo zajedno – rekao je Omer za Grand i otkrio da se njegova nova izabranica ne bavi javnim poslom.

-Ona je frizerka, ima svoj salon u Hamburgu i majstor je svog zanata. Velika mi je podrška u mom poslu, poštuje moj poziv, kao i ja njenšto je jako bitno u jednoj skladnoj i zdravoj vezi – rekao je Azaro koji je sa ekipom Grand produkcije podelio emotivan video najdražih momenata sa svojom lepšom polovinom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović