Login/Registracija

Ceca napustila stolicu u žiriju, Popović je uzaludno molio da se vrati: „Neću, doviđenja, prijatno“ (VIDEO)

hioope

„Ko se bije, taj se voli“, kaže popularna izreka koju članovi najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“, žive svake subote, a ni ova koja sledi neće biti izuzetak.

Kako se sužava krug, tenzija raste, a mentorima je sve kraći fitilj zbog čega je Viki Miljković ukazala na veliku nepravdu koja se dešava.

vikica

Opšte je poznato da ovaj levi deo žirija kada su moji kandidati u pitanju ume da ošeteti, ume da kazni– rekla je Viki za koju su kolege smatrale da njihovu odluku shvata previše lično, kada joj je Ana Bekuta rekla da ostavi sujetu kod kuće.

Ana Bekuta je dala kandidatu glas zato što je Snežanin, a kada je moj neće da da glas– jasna je bila Miljkovićeva.

anab

Ipak, situacija je eskalirala kod Cecinog kandidata koji oštećen od strane Milija, što je izrevoltiralo mentorku koja je tvrdila da je publika glavni svedok da je zaslužio više glasova kao i da je ona u pravu.

– Očigledno Mili ima neki problem sa tim. Obesi mačku o rep, ne čuješ puls publike. Mi smo ovde zbog publike i ova deca. Ma, ajde Boga ti. Nule ste– ljutito je govorila Ceca dok je ustajala i odlazila sa svog mesta, a Popović je pokušavao uzaludno da smiri situaciju.

ceki2

– Vrati se na mesto Ceco, gde ćeš?– vikao je Saša.

Ma neću da se vratim, doviđenja prijatno– jasna je bila Ražnatovićka.

Delić atmosfere koja vas čeka u subotu od 21 čas pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić