Login/Registracija

Neverovatna ljubavna priča Bosanca i njegove supruge: „Zbog Dunje sam prevario roditelje“

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC OK FOTO MUNJA 9

Dragan Stojković Bosanac oduvek je važio za velikog šmekera i zavodnika, a i dan danas mu na nastupima širom regiona prilaze pripadnice nežnijeg pola u želji da se sa njim fotografišu.

Ipak, samo jedna je uspela da osvoji srce popularnog harmonikaša i producenta, i to pre skoro pet decenija.

Stojković se sa suprugom retko pojavljuje u javnosti, ali veoma često o njoj govori i uvek sa širokim osmehom na licu.

boske zenaaa 768x368 1

Za razliku od njega, Dunja je izrabrala miran život van očiju javnosti, a malo ko zna da su se simaptije između nje i sadašnjeg supruga pojavile još tokom detinjstva.

Naime, oboje su iz Konjica gde su pohađali istu školu, a iako su emotivni odnos započeli tek u gimnaziji, Bosanac često govori da mu je Dunja ljubav iz školskih dana.

BOSANAC ZENA 768x431 1

Nakon završene srednje škole, na iznenađenje mnogih, Stojković se umesto u Sarajevo preselio u Beograd, a jednom prilikom istakao je da je upravo Dunja jedan od krivaca za ovu životnu odluku.

– Dobrim delom sam zbog Dunjem prevario moje roditelje da je bolje da sam u Beogradu nego u Sarajevu. Ona je išla u prestonicu da studira, a ja sam imao kalkulaciju da je ne pustim samu u veliki grad, a i meni se mnogo više dopalo šta je to dolazilo iz Beograda i mene je to povuklo- ispričao je Dragan pa se osvrnuo i na veliki korak koji su napravili još tokom studija.

– Srećno sam se oženio 1977. godine na veliko zaprepašćenje i mojih i njenih roditelja pošto u tom trenutku još uvek nismo završili studije. Desila nam se nepredviđena situacija, ali svakako smo bili već dugo zajedno i to bi bio logičan korak koji je Dunjina trudnoća samo ubrzala. Tada sam shvatio da najveću ljubav prema ženi osećaju muškarci– ispričao je Boske svojevremeno.

Iako mnoge javne ličnosti tokom braka imaju problema sa svojim lepšim polovinama zbog prirode posla, Bosanac se nikada nije našao u takvoj situaciji, a sve zasluge pripisuje Dunji.

Kao recept za uspešan brak navodi posvećenost porodici, ali i podršku koju je oduvek imao od svoje supruge.

 Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula – rekao je nedavno Bosanac o svojoj lepšoj polovini ističući da je da je oduvek znao da je ona prava.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović