Teška odluka žirija: Izabrani prvi polufinalisti

RADA MANOJLOVIC I JANA SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA ok 1

Prva emisija četvrtfinala muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ obilovala je sjajnom zabavom i vrhunskim nastupima, a na samom kraju pred žirijem se našla teška odluka.

0A0A0296

U skladu sa pravilima popularnog šoua Saša Milošević Mare, Rada Manojlović i Jana Todorović koji su bili u žiriju večerašnje emisije morali su da daju svoj sud ko su prvi polufinalisti ove sezone.

0A0A0416 4

-Posle teškog nadglasavanja i premišljanja teškom mukom smo odlučili da direktno dalje idu Sašo Bašeski i Nevenka Vukosav – saopštila je Rada odluku žirija.

PROSLI NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 4

Prvi polufinalisti ove sezone su dakle Sašo Bašeski i Nevenka Vukosav Nena.

ipiccy image 6 9

Preostala tri kandidata svoju šansu da se plasiraju u polufinale potražiće na onlajn glasanju na Fejsbuk stranici „Nikad nije kasno“ , a to su našli Ivana Stojović, Saša Bradašević i Vahidin Mustafi. (Glasajte OVDE)

glasanje2

Podsetimo, glasanje nFejsbuk stranici „Nikad nije kasno“ traje do utorka u ponoć, zato trk odmah i glasajte za svog favorita!

ZIRI NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 7 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić