Noć za pamćenje u najavi: Atmosfera nikad pozitivnija u bekstejdžu, pogledajte šta dešava iza kulisa snimanja „Nikad nije kasno (VIDEO)

Večeras vas očekuju predivni nastupi koji će vam veče učiniti lepšim, a sada imate prilike da vidite šta se dešavalo u bekstejdžu snimanja emisije „Nikad nije kasno“ gde su naše kamere zabeležile sve bitne momente.

Na samom početku večeri, prvi su stigli Saša Milošević Mare i Rada Manojlović koji su sve vreme zajedno sedeli za stolom razgovarali.

Hvataj 6

Rada je sve vreme sa osmehom na licu blistala u uskoj ljubičastoj haljini, a njen dolazak uneo je pozitivnu energiju u prostoriju i označio početak nezaboravne večeri.

Hvataj 7

Nakon njih, ubrzo je stigla i pevačica Jana Todorović, koja je zablistala u crvenoj suknji, košulji i visokim čizmama, te je zauzela svoje mesto, spremna da pruži svoje stručno mišljenje.

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 55 ok 1

Zatim je Dragana Katić malo pozirala na sceni u prelepom ljubičastom kompletu koji je sve prisutne ostavio bez daha, a njena elegancija i samopouzdanje isticali su se tokom čitave večeri.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 38 ok 1

Neposredno pre početka takmičarskog dela, Rada Manojlović zapevala je na sceni, unoseći pravu energiju i uzbuđenje u studio.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teskta, a mi vas pozivamo da večeras od 21 čas ispratite sve na kanalu Prve srpske televizije.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO FILIP 33

BONUS VIDEO: Rada Manojlović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Instagram,
Autor: K.Marković