Login/Registracija

KIDALICA: Nevres Hadžić NAPRAVIO LOM u prepunoj sali, gosti NIKAD VESELIJI: „Opravdano nosi titulu pobednika“ (VIDEO)

Gde god Nevres Hadžić zapeva, tu nastaje atmosefra za pamćenje, te ne čudi činjenica da je za doček Nove godine napravio lom u jednoj sali gde je nastupao.

Slavuj iz Srebrenika, ponosno nosi titulu pobednika „Nikad Nije Kasno“, za koju i danas opravdano dobija pohvale na svakom koraku.

Uz hitove koje su gosti pevali od prvog do poslednjeg takta, Nevres je radno dočekao Novu godinu što mu nije predstavljalo oteprećenje, već naprotiv uživanje.

Puna sala, veselih ljudi koji pevaju sa njim uglas vide se na snimku koji je podelio na svom Fejsbuku, koji je preplavljen velikim brojem lajkova i pohvala.

„To majstore“, „Svaka čast“, „Najbolji pevač“, samo su neki od komentara oduševljene publike, a delić atmosfere koju je Hadžić napravio pre nekoliko dana pogledajte OVDE.

Podsećamo, prošle godine Nevresova mezimica Elma se verila, što je kod pevača izazvalo lavinu emocija o čemu je nedavno govorio za Grand.

Kao i svaki roditelj, jako sam sretan što smo moja supruga i ja dočekali jednu tako radnosnu vest, a još više me raduje što je i moja kćerka srećna. Bilo je i suza radosnica, a naravno i malo slavlja sa mojim najbližim prijateljima. Naravno da mi teško pada razdvajanje, ali me isto tako raduje što će provesti ostatak života sa osobom koju voli i koji je ceni i poštuje– rekao je Hadžić u intervjuu na naš portal.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić