Login/Registracija

„Kad sam videla poruku ostala sam u ŠOKU“ Zorani Mićanović se ostvario NAJVEĆI životni san (FOTO)

Da naše Zvezde Granda dominiraju i nakon takmičenja dokaz su brojne nagrade i priznanja koja mladi pevači dobijaju kako od publike, tako i od struke.

Jedna od takvih je i mlada zvezda Zorana Mićalović čija je pesma „Sikter“ nominovana za nagradu na  MAC (Music Awards Ceremony) festivalu u kategoriji viral numera.

Zorana je sa ushićenjem na svom Instagram nalogu podelila poruku koju je dobila od ogranizatora ovog prestižnog festivala, a tim povodom smo stupili u kontakt sa pevačicom koja je samo za Grand podelila prve utiske.

-Iskreno, nisam očekivala da ću biti nominovana za MAC, to je za mene zaista nešto veliko. Jako se radujem tom događaju, to će mi biti prvi put da učestvujem na tako jednom prestižnom festilavu – rekla je Zorana i otkrila kako je reagovala kada su je kontaktirali organizatori festivala:

-Kada sam videla poruku, ostala sam u šoku. Ne znam ni sada šta da kažem hvala mojoj piblici na svemu i hvala Miliju što je za mene napisao baš obakvu pesmu – zaključila je mlada pevačica za naš potral.

Pozivamo vas da podržite Zoranu (ODVE) i tako pomognete da njena numera „Sikter osvoji ovu prestižnu nagradu.

Podsetimo, pored Zorane, za nagradu na ovom festivalu nominovan je i pobednik „Zvezda Granda“ Mahir Mulalić čija je pesma „Đerdan“ nominovana u kategodiji najbolja narodna pesma.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković