PRAZNIČNA ATMOSFERA NA VRHUNCU: Milica Pavlović OČARANA CRNOGORCEM, Žika ZAPEVAO UŽIVO (VIDEO)

IMG 2237

Nakon neverovatne reprize Nove Godine uz emisiju „Nikad Nije Kasno“, i ove nedelje nastavljamo u istom prazničnom ritmu.

Milica Pavlović i Frano Lasić zajedno sa predsednikom žirija, Sašom Miloševićem Maretom, uživaće u neverovatnim izvedbama veterana, koji u ovom kolu „grizu“ za ostavrenje svojih muzičkih snova.

Režete onako muški dok pevate, imate tako neku lepu, ono crnogorsku pravu energiju– očarana je Pavlovićeva jednim od kandidata, a sa pohvalama neće izostati ni poznati glumac i pevač kome je biži muzički pravac iz njegove mladosti.

IMG 2363

Ozbiljno rokersko izvođenje i ozbiljan rokerski nastup– tvrdi Lasić.

Poznato je da žene imaju oko za modu, a jedan gospodin će svojom kreacijom oduševiti Milicu koja mu je udelila komplimente za izgled i istakla da bi ona tako isto stilizovala nekog muškarca.

IMG 2464

Osim fenomenalnih nastupa kandidata, tokom cele emisije uživaćete i u pravim narodnim hitovima koji će izvoditi Sandra Mladenović i Saša Popović, na čije taktova svoju južnjačku energiju neće moći da obuzda Milica, dok će se Žika u jednom trenutku prepustiti atmosferi i zapevati uživo.

Kakva vas energija očekuje u nedelju i za kog kadnidata će Frano reći da je bogomdan, saznajte u videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=Dv5WxZZGsCQ

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić