Login/Registracija

ESTRADA NA INFUZIJI: Pevačice posle novogodišnje noći završile u HITNOJ

senidah teodora milica 1

Pevači su praznike uglavnom proveli radno, a mnogi od njih su se preforsirali, i „zagrizli“ više nego što je u njihovoj moći, kako bi zaradili honorare koji su u novogodišnjoj noći posebno visoki.

Mnogi od njih su kolabirali pa čak i završili u Hitnoj pomoći. Nakupljeni stres, učestale obaveze, novogodišnja snimanja i priprema za novogodišnje nastupe, mnoge estradnjake su koštali imuniteta, te su pomoć potražili kod doktora.

Senidah

Pojedini su se požalili i na svojim Instagram profilima, a jedna od njih je popularna pevačica Senidah, koja je tik pred Novu godinu zbog zdravstvenih problema morala da otkaže nastupe u decembru.

– Kako sam? Okej sam, hvala na pitanju i hvala na željama za brz oporavak – uveravala je ona svoju publiku koja je prati na Instagramu.

Milica Todorovic

Pevačici Milica Todorović nastupi su zakazani mesecima unapred.

Prebukiran Miličin raspored rezultirao je narušenim zdravljem, a pevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj prima infuziju, što je veoma zabrinulo njene fanove.

Šta se dešava kada se bolestan ide na proslave – napisala je Milica.

Teodora Dzehverovic 1

Teodora Džehverović u novogodišnjoj noći nastupila je na platou ispred Skupštine Srbije. Pevačica je binu tom prilikom delila sa kolegama Mihajlom Veruovićem Vojažom, Igorom Panićem Nućijem, Gazda Pajom i Zerom.

Budući da se Teodora ozbiljno pripremala za novogodišnji nastup, usled previše obaveza pevačica je kolabirala i takođe završila na infuziji. Sve je objavila na svom Instagramu, što je zabrinulo fanove, a mnogi su se zapitali da li će uopšte nastupiti ispred Skupštine, što se na kraju i dogodilo.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić