Login/Registracija

„Ja sam to tako prihvatila“, Milica Jokić OTKRILA sve detalje veze sa Lukom Dačićem

Od kada je javnost saznala da su Milica Jokić i Luka Dačić u vezi, o ovom paru često se piše u medijima i dok se novinari trude da saznaju što više zanimljivih detalja njihove ljubavi, oni tvrde da su u jednoj običnoj normalnoj vezi u kojoj nema mesta za skandale.

Iako su oboje javne ličnosti koje su uvek pod budim okom javnosti, pevačica je gostujući na Grand televiziji otkrila i da li je zamara toliko interesovanje o njenom ljubavnom životu.

Stalno me pitaju za to i postalo je normalno i očekivano, jedino što su stalno neka slična pitanja, ali dobro– svesna svog zanimanja odgovorila je Jokićeva koju svakodnevno prati Lukino obezbeđenje, što ističe da joj ne smeta.

I dok smo se družili navikla sam na to, to je sastavni deo njegovog života i kada je sve usledilo ja sam to prihvatila takoiskrena je Milica.

Poznato je da je ovaj par bio u drugarskim odnosima pre uplovljavanja u vezu, pa su tako od samog početka bili upoznati sa svim dobrim i lošim stranama života javnih ličnosti.

On zna kakva sa ja i ima poverenjau mene, tako da nemamo problema. On je navikao isto da je stalno pod budim okom javnosti i zato razume i moj posaoobjašnjava pevačica.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić