Prvi intervju Ružice Čavić nakon pobede: „Pristala sam na igru, još uvek imam šta da pokažem“ VIDEO

Sinoć se održalo veliko finale devete sezone šoua „Nikad nije kasno“, a pevačica Ružica Čavić proglašena je pobednicom stručnog žirija.

Osim Saše Miloševića Mareta, Ljubice Vraneš i Kaliopi koji su sedeli u sudijskim stolicama, mnogi poznati pevači glasali su i podršku pružili upravo Ružici.

ružica čavić pobednica
Ružica Čavić, pobednica „Nikad nije kasno“

Sa širokim osmehom na licu i mnogo pozitivne energije Ružica je odmah nakon pobede ekskluzivno za Grand otkrila da li se nadala trijumfu.

-Iskreno ja sam se nadala da će neko drugi poneti ovu titulu, jer sam se ja možda ovde najmanje i takmičila. Pristala sam da igram ovu igru, a sad ću poneti ovaj sladak teret kroz život – rekla je Ružica za Grand.

ružica čavić
Ružica Čavić slavi pobedu u „Nikad nije kasno“

Kako je rekla pobedu je posvetila najmilijima koji su joj bili veliki vetar leđa i motivacija da se vrati na muzičku scenu nakon dvadeset godina medijske pauze.

-Ovu nagradu posvećujem svom suprugu i sinu i naravno svima koji su uz mene i koji su godinama čekali da se ponovo pokrenem. Hvala svima! Moram da napomenem da želim da posvetim pobedu i koleginicama koje nisu došle do finala, a negde su bile moji favoriti, a to su bile Renata Kukolj, Gordana Đukić, Jovanka Jo i Vesna Denić. To su sve imena koja su meni prirasla za srce i žao mi je što nisu bile sa nama u finalu- rekla je pobednica za Grand.

0A0A0297 e1719185121274

Ružica je u razgovoru za Grand otkrila i kakva su joj očekivanja, ali i planovi nakon pobede u „Nikad nije kasno“.

-Svi smo bili opušteni tokom cele sezone i mislim da se to i videlo. Ja nisam imala takmičarski duh, samo sam želela da pevam pesme koje volim. Hvala žiriju koji su prepoznali moju želju, mislim da je ova nagrada podstrek za dalje, mislim da ja imam još uvek šta da pokažem i da mogu da otpevam još lepih pesama. Sad sledi nova pesma, više se ne zaustavljam- poručila je ponosno u razgovoru za Grand.

ružica čavić

Ružica Čavić u finalu je otpevala numeru Josipe Lisac „O jednoj mladosti“, a kako je izgledao njen nastup pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić