Kakav početak večeri: Vladan Stojić i Bojana Barjaktarević udružili snage, žiri ostao bez reči: „Pod prečku“

0A0A3395

Večerašnju prazničnu emisiju otvorio je u velikom stilu veteran Vladan Stojić Malika i tako najavio da će ovo veče ostati u pamćenjiu svim gledaocima.

Vladan se već godinama bavi muzikom profesionalno, a još kao dete znao je da će to biti njegov živoni poziv.

-Kad sam bio dete, bilo je nas dosta dece u komšiluku, ja sam bio najvredniji da poslušam sve starije, pa su mi tako govorili „idi mali, ajde mali do prodavnice“ i tako je taj nadimak nastao i ostao do danas. Sa roditeljima sam tada puno radio na imanju, nije bilo sekunde odmora, pa mi je muzika bila jedini izlaz iz te teške situacije – rekao je on u svom profilu.

Na Grandovu scenu večeras je izašao pun pozitivne enetgije, a na samom početku je čestitao Uskrs svima koji danas slave.

Kako smo od njega do sada navikli da nas obraduje pravim narodnim pesmama, Vladan je nastavio u tom stilu, pa je za ovo pojavljivanje odabrao čuveni hit Radiše Uroševića „Rado moja bela“.

0A0A3373

Pesmom i nastupom je oduševio i članove žirija, pa su se tako samo nizali pozitivni komentari na račun njegovog pevanja.

-Ne znam da li je ovo autobiofrafska pesma, ali ste se baš potrudili da je dočarate i izvedete. Pa je je zato zanimalo da li to ima neke veze i sa vašim privatnim životom – rekla je Ceca, a veteran je odmah odgovorio:

-Ja sam rekao da ovakve pesme pevam onako pod rečku, pa je bilo tako – odgovorio je veteran, a Ceca je potvrdila da je i ovaj nastup bio pod prečku.

0A0A3518

Mima Karadžić je nasmejao sve svojim komenarom, pa je na samom početku emisije najavio da će ovo veče biti puno smeha i pozitivne energije.

-Znači nije neka Rada bila u životu, ali nema veze. Meni ovo zvuči fenomenalno, deluje kao da znaš da pevaš. Ali mlad si, mislim da je vreme pred tobom – dodao je glumac i nasmejao sve.

-Što kaže Vlada pod prečku, bio si i na prečki, često si bio i preko tonaliteta malo. Pevao si nam pesmu kao da si bio tamo, u prvom licu, kao da si video da je rada otišla. Inače si pevao pesmu mog omiljenog pevača, ja jako volim kako Radiša peva, ovu pesmu posebno. Ali ukupan utisak je odličan – rekao je Mare.

0A0A3420

U revijalnom delu, Vlade je pevao sa trostukom pobednicom takmičenja „Nikad nije kasno“ Bojanom Barjaktarević. Numerom „Šta ja nemam to što na ima“ su oduševili publiku koja ih je pozdravila velikim aplauzom.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković