Žika poneo džinovsko jaje u bekstejdž kako bi se kucao sa Cecom: „Ovo će da bude najbolja emisija“ (VIDEO)

nnk4

Uz zajedničku pesmu „Na Uskrs sam se rodila“ učesnici najpopularnijeg muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ ušli su u novu emisiju koja je na programu baš na veliki hrišćanski praznik.

Upravo veselo raspoloženje i poseban datum uticali su da se u ulozi članova žirija nađu velika imena domaćeg šoubiznisa, pre svih pevačica Ceca Ražnatović koja je u studio došla uz tradicionalni pozdrav „Hristos Voskrese“.

nnk1

Domaćin emisije Saša Jakšić Žika doneo je veliko belo jaje, koje je podsećalo na loptu za bejszbol, želeći da se kuca sa Cecom. Ubrzo je stigao i predsednik žirija Saša Milošević Mare, koji se, videvši džinovsko neofarbano jaje stolu, interesovao da li su svi po tradicionalnom običaju ofarbali jaja kako bi mogli da neometano započnu emisiju.

Glumac Mima Karadžić bio je prijatno iznenađen kada je saznao da će žirirati zajedno sa Cecom, a veliko oduševljenje pokazao je i kada je ugledao Bojanu Barjaktarević, nekadašnju učesnicu ovog šoua.

Bojana se srdačno rukovala i sa Cecom, a potom uputila ka svom metu u studiju.

-Večeras će da bude najbolja emisija – bio je siguran Žika, jer se radilo o uskršnjoj emisiji koju je već isprobao prethodne nedelje, kada se obeležavao ovaj veliki praznik po drugom kalendaru.

nnk2

Žiri koji večeras sačijavaju Ceca, Mima i Mare bio je siguran da Žika govori prave reči, a na Maretovom telefonu su gledali odabrane kadrove koje je Žika pripremio za večerašnji šou.

Ali nije sve išlo kao po loju. Žika je obavljao posledni dogovor ko će šta da peva.

Pevačica Zorana Mićanović se sama prijavila da otpeva „Sikter“, a Dragana Katić je morala da podseti Žiku da je ona voditeljka i da ne peva.

Mima je uzviknuo:

-Pali!

Time je dao početak da emisija krena a i sam Žika se latio mikrofona i zapevao prigodnu pesmu punu čistih emocija u kojoj su uživali u celom studiju.

nnk3

-Znao sam da će ovo biti najbolja emisija – poručio je Žika na kraju.

Ovo je svakako bio mali segment dešavanja iza kulisa večerašnje epizode najvećeg muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ koja je na programu u 21 sat na TV Prva.

Šta se još dešavalo u bekstejdžu večerašnje epizode možete da pogledate u videu koji smo pažljivo pripremili samo za vas:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković