Ermin Redžić Bubi otkrio šta ga je lansiralo u estradnu orbitu (VIDEO)

6a0da99e31bb0184ca878f19bac7b2b6ab85a398

Nekadašnji učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Ermin Redžić Bubi samo niže uspehe na poslovnom planu. On je nedavno imao niz uspešnih nastupa u Americi i Kanadi, a sada je odlučio da podsetisvoje pratioce na neki od ključnih momenata u njegovoj karijeri, i to onaj koji se dogodio upravo u popularnom muzilkom takmičenju.

Bubi je objavio snimak svog takmičarskog nastupa iz „Zvezda Granda“ i objasnio koliko je uložio truda da sve to zvuči savršeno, kao što je i zvučalo.

-„Sve je Laž“. Četvrti krug na putu do finala i ulaska u Top 3 jedne od najjačih sezona ZG . Verziju „Sve je Laž“ koju su svi pohvalili te sezone, radili smo Nedoi ja sa Dadom Felićem koji je usnimio bek vokale na ovu sjajnu matricu. Sve skupa na kraju je rezultiralo velikim uspehom – poručio je Bubi uz rils snimak na kojem ova numera zaista zvuči više nego dobro, u šta se možete i sami uveriti u videu.

Nakon serije uspešnih koncerata pevač je nedavno suirao utiske, pre povratka na Balkan.

-Vreme je da se pozdravimo! Hvala svim ljudima koje smo upoznali, koji su bili uz nas i učinili ovo putovanje lepsim . Posebno hvala svima koji su bili na koncertima. Vaši komplimenti su ono što nas gradi i usmerava kao ljude, ličnosti i muzičare u nekim budućim turnejama. Vidimo se opet nakon nekoliko novih pesama i projekata koje sada zaslužijete – poručio je pevač nedavno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić