Da li je ovo najoriginalniji nastup u „Nikad nije kasno? Jovanka Jakimoski uslovila majku, pa priznala: „Ona je heroj“ (VIDEO)

Jovanka Jakimoski Mitrevska napravila je pravi muzički šou sa majkom na velikoj Grandovoj sceni, za koji je žiri takmičenja „Nikad nije kasno“ imao samo reči hvale, a pojedini su čak okarakterisali njihov nastup kao performans koji mora da bude van konkurencije.

Jovanka je u razgovoru za Grand otkrila koliko joj je bilo teško da nagovori majku Cvetanku da izađu zajedno pred publiku u popularnom takmičenju.

Jovanka Jakimoski sa majkom 3
Jovanka Jakimoski sa majkom

-Da budem iskrena, ona nije htela da peva, pošto ne peva već duže vreme, ali ja sam joj rekla: „Mama, ako voliš da pevaš, da dođeš i da pevaš od srca, a ne zato što ti je obaveza kao majci da dođeš da mu pružiš podršku“. Želela sam da ona dođe samo ukoliko to želi istinski da uradi, sa mnogo emocija, i evo, mislim da je tako i bilo – objasnila je Jasminka.

JOVANKA JAKIMOSKA MITREVSKA JOVANKA JO 47 GOD. SKOPLJE 8

Majka i ćerka su uglas odgovorile i da nije bilo posebnih priprema za njihov zajednički nastup.

-Ne, nismo vežbale. To je uvežbano ranije – istakle su njih dve, a takmičarkina majka je otkrila i tajnu svog emotivnog nastupa.

jovanka jakimoski sa majkom 2

-Pevam od malih nogu, tako da nisam posebno vežbala i ne vežbam pevanje za takmičenje. Jer pevam redovno, tako da nije bilo potrebe da se posebno pripremam – otkrila je Cvetanka koja je u emisiji priznala i da je svojevremeno dobila muzičku stipendiju.

Jovanka Jakimoski sa majkom 1

-Predložio me je direktor osnovne škole za neku takozvanu muzičku stipendiju, ali tada su bila drugačija vremena i ja nisam to prihvatila. Ali evo, došla sam ovde, volim da pevam a i da ispunim ćerkinu želju – rekla je majka.

0A0A2641

I majka i ćerka su sa lakoćom izdominirale scenom tako da o eventualnoj tremi nije bilo ni govora, bez obzira što je ovo bio majčin debi na sceni.

-Nije bilo treme. Opuštena sam skroz i mislim da mi je to prirodno – naglasila je Cvetanka, a Jasminka je dodala:

-Majka je heroj!

BONUS VIDEO: Jovanka Jakimoski – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić