„Mislio sam da ne pripadam tu“, Jovan Goranović otvorio dušu nakon pojavljivanja u emisiji: „Znam koliko mogu“ (VIDEO)

Jovan Goranović otvorio duđu nakon pojavljivanjau emisiji u koju se prijavio na nagovor nekadašnjeg finaliste Slaviše Koraća.

Jovan inače živi i radi u Nemačkoj gde vozi kamione, a za naš portal otkrio je gde se bolje živi.

Jovan Goranović otvorio dušu
Jovan Goranović otvorio dušu

Jovan Goranović otvorio dušu

Sve gore i gore (smeh). Da budemo iskreno, tamo je lakše, a ovde je lepše– iskren je Jovan.

Iako je oduvek pevušio i svirao, do skoro je mislio da je ova emisija preveliki zalogaj sve dok ga prijatelj nije ubedio.

Slaviša me je naterao. Mislio sam da ne pripadam tu, imam respekt prema ovome. Znam koliko znam, a koliko ne znam. Krenuo sam da treniram pevanje i shvatio sam da može- ispričao je Goranović kome je muzika za sada hobi.

IMG 3675
Jovan Goranović otvorio dušu

Radim slavlja, rođendane, svadbe i verujem da će mi ovo doprineti da radim bolje tu. Dolazak u ovu emisiju je nešto posebno i velika je čast, pa kako bude– skroman je takmičar.

Pitali smo ga i za šta u životu nikad nije kasno.

Nikad nije kasno za lep provod, život i druženje– rekao je Jovan čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

0A0A8852

Inače, Jovan se nalazi na Fejsbuk glasanju gde vodi bitku za opstanak u šou, a ukoliko još uvek niste poržali svog favorita možete glasati OVDE.

BONUS VIDEO- Jovan Goranović- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/V.Brusin