Kaja Ostojić progovorila o ocu svoje ćerke, zbog jednog se žestoko kaje: „Sada bih dobro razmislila“

Kaja Ostojić progovorila o ocu svoje ćerke
Kaja Ostojić progovorila o ocu svoje ćerke

Kaja Ostojić progovorila o ocu svoje ćerke koju je rodila sa samo 19 godina. Iako tvrdi da se ne kaje što je rano postala majka, jednu stvar bi iz tog perioda bi volela da može da promeni.

Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stavri iskristalisale pa sam mogla da imam i dadilju koja je živela sa mnom. Koliko god da me je rano majčinstvo mi je otežalo poslovni put, u isto vreme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dete– iskrena je Kaja.

kaja ostojic kaya

Kaja Ostojić progovorila o ocu svoje ćerke

Promenila bih par ključnih momenata ali to znači da ne bi bilo moje ćerke. Volela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dete baš bih dobro razmsilila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoj dete– rekla je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

BONUS VIDEO- Kaja Ostojić bez trunke šminke:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić