Login/Registracija

Jelena Mudronja otkrila favorita u „Zvezdama Granda“, javno podržala kolegu: „Ovo je maestralno“ (VIDEO)

jelena mudronja nastup

Učesnica prethodne sezone emisije „Nikad nije kasno“, Jelena Mudronja jedna je od aktivnijih veteranki kada su u pitanju društvene mreže.

Veteranka pomno prati emisiju u kojoj je i sama učestvovala, ali i popularne „Zvezde Granda“, a nakon sinoćne emisije javno je podržala jednog od takmičara čija intrepretacija poznatog hita ju je oduševila.

RAJO SIMONOVIC 32 GOD. PODGORICACG 7

Naime, Jelenu je oduševio Crnogorac Raja Simonović, pa je brže, bolje njegov nastup podelila sa pratiocina na Instagramu uz reči:

-Ovo je maestralno, četitam na prolasku u polufinale, zasluženo!

Inače, veteranka je pored Instagrama u poslednje vreme aktivna i na ostalim društvenim mrežama, a njen sadržaj na Tik-Toku iznenadio je mnoge.

Jelena je rešila da ode korak dalje i da se na neki nači približila mlađoj publici koja pretežno prate ovu društvenu mrežu. Tik-Tok Mudronja koristi kako bi pre svega pokazala svoje kulinarske sposobnosti, ali i da govori na razne društvene teme.

97cfdffe8724ee72fbc84b3e70154fad84457fe3

Kako mozemo zaključiti prema broju pratilaca i onih koji gledaju njene videe, Jelena je postala omiljena i među mlađom publikom. Ona trenutno ima 17.000 pratilaca i više od 106.000 lajkova.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I.Grk