Login/Registracija

Jelena Mudronja kolegi uputila emotivne reči: „U tebi sam stekla prijatelja za ceo život“

Od kada je u prošloj sezoni emisije „Nikad nije kasno“ odlukom sms glasača trijumfovao, karijera Bobana Canevskog krenula je uzlaznom putanjom.

Harizmatični Makedonac puni klubove širom Evrope, a konačno je i njegova nova pesma ugledala svetlost dana.

Novi singl „Udri brigu na veselje“ za koji je kada je vizuelni efekat u pitanju bio zadužen Dušan Šljivić pravo je osveženje ovog proleća. Pesma je vesela, baš onako kako je publika uostalom od veterana i očekivala.

Ovim povodom oglasila se Jelena Mudronja koja je kolegi pre svega čestitala na novoj numeri, a onda uputila i emotivne reči.

Tokom takmičenja u emisiji „Nikad nije kasno“ stekla sam par prijatelja za ceo život, a jedan od njih je Boki – napisala je veteranka, a zatim nam otkrila da uskoro za publiku sprema pravo muzičko osveženje:

-Planiram da snimim duet upravo sa Bobanom Canevskim. Njegova nova pesma i spot su fenomenalni. Kao i Bobanu, spot za pesmu pod nazivom „Klan“ će raditi Šljivić – otkrila je Mudronja za Grand portal.

Veteranka je tokom takmičenja u pomenutom muzičkom šou stekla mnogobrojna prijateljstva.

Sprijteljila sam se sa nekoliko njih, ali bih istakla upravo Bobana. Pored njega, družim se i često čujem sa Radojem Puticom, Slađom Lacku, Vladom Radovanovićem Selkom i Cobijem Veljkovićem – rekla je pevačica, a upravo ovo je dokaz da emisija „Nikad nije kasno“ prevazilazi samo puko takmičnje u pevanju, već i spaja ljude sličnog senzibiliteta i raskošnog muzičkog talenta.

Kako zvuči nova pesma Jeleninog kolege Bobana Canevskog možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk