Snežana Đurišić sa knedlom u grlu o gubitku oca: „Vežu me posebne emocije i uspomene za ovo mesto“ (VIDEO)

SNEZANA DJURISIC NNK SNIMANJE 07062023 FOTO MUNJA 19 ok

Nasmejana i raspoložena Snežana Đurišić posetila nas je u studiju na Košutnjaku kako bi ove nedelje svojim prisustvom u žiriju uveličala još jedno uzbudljivo izdanje najemotivnijeg muzičkog šou programa „Nikad nije kasno“.

SNEZANA

Kako je Snežana dugogodišnja članica žirija emisije „Zvezde Granda“ nismo mogli, a da je odmah na početku ne pitamo u čemu je ključna razlika između ova dva takmičenja.

Ovde dolaze ljudi sa iskustvom koji su na završetku karijera, a kojima nisu naročito zadovoljni ili nisu imali priliku da se iskažu na pravi način, dok u „Zvezde Granda“ dolaze deca koja tek treba da naprave uspešne muzičke karijere. Pre svega je dakle, razlika u iskustvu. Zatim, ovde nemate ulogu konkretnog žirija, već prosto uživate u onom što vidite i čujete. Žika je tu da sve začini svojim šarmom i emocijom – rekla je Đurišićeva za Grand.

0A0A0864

Pre nekoliko godina upravo u ovoj emisiji učestvovala je Snežanina mama, a pevačica se prisetila tog perioda i evocirala uspomene na oca.

Moja mama je jedna izvorna, duhovita žena i ja sam znala da će to biti dobro u svakom smislu te reči, a tako je i bilo. Ispoljila se njena neposrednost, pre svega iskrenost i bilo je zabavno. Ova emisja mi je posebna i zato što je u njoj bio moj pokojni otac. Nakon šest meseci, on je preminuo i zbog toga me za ovo mesto vežu posebne emocije – istakla je Snežana.

0A0A0911

Na pitanje da li bi se i sama prijavila u emisiju „Nikad nije kasno“ da nije uspela da ostavari uspešnu, dugogodišnju muzičku karijeru, Snežana je bez oklevanja odgovorila:

Naravno da bih, zašto da ne? Ovde je bitno što iza vas stoji jedan odličan , profesionalni orekstar, a to je za svakog pevača posebno olakšanje.

Ceo intervju poslušajte i pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk