Mare iznenađen umećem kandidata: „Mogli bismo da se upoznajemo još dve godine“, Snežana veteranki dala obećanje (VIDEO)

kbsl

Kako ste do sada i navikli kada je emisija „Nikad nije kasno“ u pitanju u poznatom terminu od 21h na televiziji Prva i ovog vikenda očekuje vas još jedno uzbudljivo veče prepunio dobre energije, muzičkog talenta i neobičnih životnih priča koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

olbi

Pored premijera Saše Miloševića Mareta u sudijskim stolicama u nedelju će se naći istaknuta pevačica narodne muzike i članica žirija „Zvezda Granda“ Snežana Đurišić i šarmantni pevač grupe „Piloti“ Kiki Lesendrić koji će svojim komentarima, savetima i prisustvom doprineti sjajnoj atmosferi u studiju.

fgt

Do kraja sezone brojimo sitno, a veterani su nikad spremniji da pokažu raskošni talenat i oduševe žiri i publiku, kako u studiju, tako i kraj malih ekrana.

dftg

Ispod Vlade đavolčići rade. Mogli bismo da te upoznajemo još jedno dve godine, mislim da imaš štošta nešto da pokažeš, nisam mogao ni da zamislim da ćeš ovako otpevati Luisovu pesmu. Oduševio si me interpretacijom – rekao je Mare Vladici Stankoviću, veteranu iz Novog Sada, dok je Snežana dala posebno obećanje šarmantnoj veteranki, Aleksandr Pavlović.

Ako se prijaviš sledeće sezone u „Zvezde Granda“ odmah ideš u finale, nema dalje! – istakla je pevačica.

fdfd

Čim se Amil Bišćanin latio mikrofona, publika i žiri doživeli su pravu erupciju emocija.

Šta vas još očekuje ove nedelje u najemotivnijem muzičkom takmičenju na Balkanu poslušajte i pogledajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk