Login/Registracija

Svetlana Bulatović otkrila za koju pesmu uzima najveći bakšiš: „Ko ume, taj može!“ (VIDEO)

Kao i većini njeni kolega, tako je i Svetlani Bulatović učešće u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ u mnogo čemu promenilo život.

-Prilaze mi, čestitaju, ljube me i grle, podržavaju bezuslovno! Mnogo više angažmana imam sada naravno, samo me pitaju da li je imam slobodan termin da pevam, ali su i porasle cene nastupa (smeh) Bez obzira da li je neko zvezda ili ne mi se prilagodimo porodici kojoj pevamo, ipak moramo imati poštovanja i rezona prema onima kojima radimo veselja- priznala je pevačica za Grand.

Iako se muzikom profesionalno bavi tek nekoliko godina Ceca je imala sreću da nikada na nastupu nije doživela neprijatnu situaciju, što je velika retkost.

-Samo sam doživela da ljudi ustanu na noge kada se pojavim, da zapevaju i zaigraju!

O vrtoglavim ciframa koje pevači zarađuju uvek se šuška, ali i o nekretninama koje su sebi obezbedili i to samo od bakšiša te je takmičarka iskreno otkrila kakva je situacija na terenu kada je reč o novcu.

-Za taj raniji period ne bih mogla da komentarišem, ali sada kada se bavim, mogu da kažem da može da se živi od toga, ko hoće i ko ume može! Mada volela bih da zaradim i ja kuću- sa osmehom je priznala Svetlana.

A na kojoj pesmi se zarađuje najveći bakšiš saznajte u videu ispod:

Foto: L. Cvetković,
Autor: J. Jović/ I. Grk