Nakon što je rasplakala žiri i publiku, Ivana Stojović emotivno o pokojnoj majci: „Plašila sam se, ne znam kako sam izdržala“ VIDEO

Polufinalistkimnja muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Ivana Stojović emotivnim nastupom posvećenom nedavno preminuloj majci rasplakala je čitav region, a sada je u razgovoru za Grand priznala koliko joj je bilo teško da smogne snage i izađe na scenu.

Ivana je otkrila i kako se osećala u trenutku dok je nastupala i šta joj je pomoglo da izdrži i maestralno izvede numeru koju je odabrala.

-Ne znam kako sam izdržala, valjda to neke više sile urede. Plašila sam se ovog momenta ali nije postojala druga opcija. Nije postojala druga pesma. To je moja duša rekla da tako treba i plašila sam se samo da li ću da izdržim. Sve je prošlo… Verujte da sam sada u nekom šoku da ne znam ni da li je to otpevano kako treba. Iz mene je samo emocija radila – rekla je Ivana.

0A0A0831

Takimičarka je jako emotivnim nastupom pokrenula suze gotovo kod svih u studiju.

-Videla sam to tek posle jer kao da sam bila u nekom drugom univerzumu. Tek posle kada sam videla Anu da plače bilo mi je žao što sam ih rasplakala, ali zaista takav je momenat. Ne da sam zadovoljna, već mi se čini da je najbolja i najpametnija stvar koju sam uradila u životu što sam se prijavila u ovu emisiju jer mi je zaista donela mnogo lepih stvari. A najveću stvar koju mi je ova emisjija donela jeste uspomena na moju majku. Mislim da mi je to više nego da se izgradi jedan spomenik – ispričala je takmičarka.

IVANA STOJOVIC 40 GOD. PODGORICA CG 7

Tragediju je doživela u trenucima dok se borila za plasman u polufinale, i veoma je zahvalna svima koji su glasali za nju da se nađe u emisiji koja je bila u nedelju.

-Nekoliko dana pre nego što sam u prethodnom krugu bila na Fejsbuk glasanju preminula mi je majka. Zahvalila bih se svima koji su glasali za mene sa svih strana, a evo i sestri od tetke Rajki i njenoj ćerki Mariji koje su uz mene uvek. Jer oni ne samo da su me doveli do polufinala već su učestvovali da ostavimo jedan lep trag mojoj o majci – naglasila je Ivana koja je i dalje skrhana bolom.

0A0A0830 1

-Majka je bila bolesna. Veoma težak momenat mi je to, čini mi se d ase nikada u životu nisam ovako osećala. Ali valjda Bog da čoveku onoliko koliko može da izdrži. Dešavaju mi se i neke lepe i neke vrlo ružne stvari. Svesna sam da smo svi prolazni, ali majka je majka. To se ne može preboleti nikad. Mnogo sam bila vezana, teško mi je pričati o tome – zaključila je Ivana, a ceo razgovor pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Ivana Stojović rasplakala žiri i publiku u emisiji „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić