„Majka mi je umrla krajem aprila, ovaj nastup posvećujem njoj“, Priča Ivane Stojović rasplakala sve

0A0A0830

Pevačica Ivana Stojović se večeras pod rednim brojem osam predstavila publici u prvoj polufinalnoj večeri muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

Ona je rodom iz Podgorice i ima 40 godina, a tokom sezone polazala se publici u najboljem izdanju, pa je od amaterke potala prava pevačica.

0A0A0836 1

U natalnoj karti mi je pisalo da ću biti poznata, a mislim da je ovo idealna prilika – rekla je Ivana tokom takmičenja i sve vreme pokazivala svoj raskošan glas.

Ona se u ovoj večeri pojavila u crnoj velikoj, raskošnoj haljini koja je sve ostavila bez daha.

-Meni se u ovom periodu dešavaju i lepe i ružne stvari, majka mi je umrla krajem aprila ove godine, a sa druge strane trenutno živim svoj san i ovo polufinale bih želela da posvetim svojoj majci. Potrudila sam se da sačuvam ovaj momenat posvećen njoj – rekla je Ivana na ivici suza dok ju je publika podržala gromoglasnim aplauzom.

0A0A0844 1
0A0A0837 1

Ona je otpevala pesmu „Mojoj majci“ od Hanke Paldum. Tokom ove izvedbe gotovo svi u studiju su plakali, pa i sama Ivana, a publika je sve vreme bila na nogama.

-Da sam na tvom mestu, ne bih mogla glasa pustiti. Rasplakala si me – rekla je Ana Bekuta kroz suze.

-Ja sam se rasplakala, pesma je jako tužna, vi ste izgledali kao princeza, ne znam šta bih rekla – rekla je Zorana Mićanović, a onda se nadovezao i Saša Milošević Mare.

-Uspelo ti je ovo, prava si predstavnica mesta iz koga dolaziš, nosiš tu tugu sa sobom, svaka ti čast – rekao je on.

Nastup pogledajte i videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: N. Vasiljević