Glumac iskreno o „CAJKAMA“ i novim muzičkim trendovima: „Nisam ljubitelj takve muzike“ (VIDEO)

FRANO LASIC NNK SNIMANJE 16112022 FOTO MUNJA 27 ok

Jedan od omiljenih regionalnih glumaca Frano Lasić večeras će se naći u sudijskoj stolici omiljenog porodičnog šou-programa „Nikad nije kasno“.

Kako je već imao prilike da žirira našim veteranima, zanimalo nas je kakve utiske nosi i da li će večeras biti strog prema našim veteranima.

-Nikad nije kasno je zaista jedna divna emisija, i nosi poruku da zaista nije kasno da se ostvare neke želje. Biću strog, ali pravedan večeras sigurno – rekao je on za Grand.

U ovoj emisiji se smenjuju najrazličitiji muzički žanrovi, od pop muzike, preko roka do onih pravih narodnjaka, a glumac otkriva koju muziku on privatno najviše voli da sluša.

-Zavisi od društva, ali privatno najviše volim da slišam džez i klasiku. Tu je i malo pop muzike na kojoj sam ja odrastao, malo nekih dobrih starih hitova i to je to – dodaje Frano.

FRANO LASIC NNK SNIMANJE 16112022 FOTO MUNJA 36 ok

Zanimalo nas je i to da li glumac sluša popularne „Cajke“ i kakvo mišljenje ima o toj vrsti muzike, a njegov odgovor je iznenadio mnoge.

-Cajke su neka nova vrsta muzike koja zapravo ima korene u etno muzici. Nisam neki ljubitelj cajki, ali gledajući ljude koji se vesele uz takve pesme ima tu nekih skakanja, a ja sam već u tim godinama koje ne prate takvo ponašanje. Očito ima publike koja voli i sluša to – zaključio je glumac, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I.G