„Ti si NAJPOSEBNIJI“, Takmičar ODUVAO žiri, Saša zbunjen: „GDE SI BIO DO SAD?!“

IMG 9179

Dečko koji je apsolutno sve zasenio je dvadesetosmogodišnji Filip Caković koji se pevanjem bavi već jednu deceniju, ali je kako i sam kaže tek sada skupio hrabrosti da stane na veliku scenu i upusti se u pustolovinu „Zvezde Granda“.

Veliku podršku u toj nameri pružili su mu supruga i ujak koji su ga svim srcem podržavali iz Vojine čuvene sobe emocija.

IMG 9178 1

I ne samo glasom, već i izborom pesama uspeo je da obori s nogu apsolutno sve članove žirija te je nagrađen sa neverovatnih osam glasova. Filip se predstavio pesmama „Mina“ Armina Šakovića i Čolinom „Zelena si rijeka bila“

0A0A4374

Je li Cakoviću gde si ti bio do sada?- odmah ga je upitao oduševljeni Saša Popović, nakon čega su se pohvale i pozitivni komentari samo nizali.

-Ti si najposebniji muškarac, možda može samo jedan da ti parira sa celim fazonom. Jako dobro izgledaš kao prvo, kao iz nekog američkog filma i koga god da izabereš za mentora njemu će se pozlatiti- istakao je Đorđe David, a komplimentima su se pridružili Snežana Đurišić i Mili.

-Svaka čast majstore!- rekao je Bosanac, dok je Mili priznao da je oduševljen Filipovom pojavom.

-Konačno jedan kandidat koji ima ovakav prirodan osmeh- dodao je Aleksandar.

IMG 9189

Kao i njene kolege ni Ana Bekuta nije ostala ravnodušna na njegovu harizmu, ali je priznala da je izborom numera posebno dotakao s obzirom da je izabrao baš njene dve omiljene pesme.

-Sve je rečeno, bravo Šumadinac, odličan si kandidat- poručila je kratko Marija.

IMG 9204

Usledio je i izbor mentora, što je za Cakovića, čini se bio izuzetno lak zadatak. Bez razmišljanja odabrao je Mariju Šerifović, a ostatak žirija tvrdio je da su njegovu odluku i sami predvideli.

-Marija kaže da, teramo dalje. Dobrodošao!- rekla je Šerifovićeva, nakon čega je takmičar napustio scenu vidno srećan i raspoložen.

IMG 9225
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović