Zbog jednog poteza Verice Šerifović, Nadica Ademov ostala u ŠOKU: „Ne mogu to da uradim“

ipiccy image 46 1

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nadica Ademov važi za jednu od najtraženijih pevačica na terenu, a najviše nastupa na svadbama i privatnim proslavama.

Na veseljima je do sada pevala sa brojim kolegema, a nedavno se prisetila jedne situacije u kojoj je glavni akter bila njena starija koleginica i muzički uzor Verica Šerifović.

-Na primer, imala sam jednu situaciju u Parizu na jednom privatnom veselju, Verica Šerifović je bila tu. Neko mi je tražio baš da pevam njenu pesmu, ja sam rekla izvinjavam se, ali ne mogu to da uradim, Verica je tu – počela je Nadica i nastavila:

-U tom momentu je ona ustala i rekla mi je, pevaj sine karijera je ispred tebe. To je meni zaista mnogo značilo i ja nju mnogo volim – rekla je Nadica u jednoj emisiji.

Podsetimo, Nadica je nedavno za naš portal otkrila sve detalje veze sa novim dečkom, a priznala je i da uskoro priželjkuje venčanje.

NADICA ADEMOV ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 30 ok

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je ona nedavno za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/youtube/grandonline,
Autor: A. Milinković