Login/Registracija

SVADBA, SVADBA! Veteran se ženi PETI put: „Konačno sam zgazio na ludi kamen“

IMG 1886

Čuvenog zavodnika iz Kragujevca Miroslava Aleksića Aleksu (66) publika je upoznala u prvom krugu muzičkog takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Od 1974. godine Aleksa aktivno peva sa nekoliko manjih pauza. Najviše je ponosan na činjenucu da je do sada nastupao na mnogo koncerata i to sa najvećim zvezdama naše narodne muzike.

-Mene su pratili čuveni Radojka i Tine i to je na mene neverovatno uticalo. Uradio sam preko stotinu koncerata, pevao sam i na nekim festivalima sa velikim zvezdama. Oni su imali običaj da kažu organizatorima tada, pomeri me od ove budale, on peva kao lud – rekao je veteran na samom početku.

Kako je i sam priznao uvek je ljubomora i nerazumevanje njegovih žena uticala na to da nekoliko puta ostavi mirkofon. Šarmantni vereran se ženio čak četiri puta, a kako kaže ima nameru da i peti put stane na ludi kamen sa svojom izabranicom Marom sa kojom je nekoliko godina u skladnoj vezi.

IMG 1884

-Bio je neki tekst ranije Sekula se neće ženiti više, ali moram reći da imam nameru da se ponovo oženim. Sada sam u jednoj vezi sa Marom iz Bajine Bašte – dodaje Arsa.

Čim je izašao na veliku Grandovu scenu, publiku i žiri je osvojio šarmom i pozitivnom energijom, a za drugo pojavljivanje u popularnom šou odabrao je pesmu „Nisi znala da te volim“ koja je dodatno raznežila sve. Maestralnom interpretacijom, punom emocije uz pratnju orkestra „Nikad nije kasno“ bacio je sve u trans, a onda su usledili komentari žirija.

-Jako lepo zaista! Dirnuli ste me u srce ovom pesmom – rekla je Jasna Gospić, a veteran je šarmantno uzvratio:

-Baš mi je drago ako sam uspeo da vas dirnem u srce. Od srca, srcu – rekao je Arsa kroz smeh, a Dragana Katić se ubacila doskočicom:

-Miroslavu je danas baš krenulo.

0A0A2796

Veteran je onda priznao kome je posvetio ovu pesmu, a posle njegovog priznanja sigurni smo da više ništa neće biti isto.

-Pevao sam svim ženama – rekao je on, Jasna je odmah odregaovala:

-Treba da pevate samo jednoj ženi, a ne svim ženama – našalila se pevačica, a publika je ove njene reči podržala aplauzom.

U ovom duhu je nastavio i pevač Isak šabanović koji je svojim komentarom nasmejao sve kraj malih eksrana:

-Ja ne sumnjam da ćete se vi ponovo oženiti. Puno ljubavi i sreće vam želim, o pevanju ne želim ni da pričam – kazao je Isak kroz smeh.

-Ja ovde čujem žamor, to znači da njih više zna kome ste pevali ovu pesmu, ali dobro tako i treba da bude. Šta bi da je neka sala od od pet hiljada ljudi, tu moraju svi da se osećaju kao da pevate samo njima. Izbor pesme je pola posla, a pogotovo kada je pevač tako sjajan – rekao je Mare.

IMG 1922

Nakon ovih komentara, Arsa je sa svojim rođenim bratom Nebojišom u revijalnom delu emisije otpevao pesmu „Lepa Maro“, a baš ovu numeru je posvetio svojoj dugogodišnjoj izabranici Mari. Pre nego što su prešli na pevanje Žika je upitao Miroslavljevog brata da li je on zaista našao ženu svog života.

-Pa ja mislim da jeste, ovog puta je izgleda zgazio na ludi kamen – rekao je njegov brat.

Braća su pesmom podigli sve u studiju na noge, a Mirosav je sa posebnom emocijom pevao Mari koja je sigurno ponosna na svog izabranika.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković