Login/Registracija

Umesto suprugu Lenče, Goran ljubio drugu koleginicu u ponoć: „Prekinuli smo tradiciju“

Estradno-bračni par Goran i Lenče Kukić, nekadašnji pobednici šoua „Nikad nije kasno“, u 2023. godinu ušetali su radno i to pevajući u Skoplju, gde im se dogodila i nesvakidašnja situacija zbog koje su prekinuli tradiciju dugu dve decenije.

-Bilo je odlično. Lenče i ja smo za doček Nove godine pevali na Trgu u Skoplju, bilo nas je devet pevača,orkestar Skopski boemi, Merak, Ferus Mustafov, Elena Risteska… Vreme je bilo baš dobro, Trg pun, baš smo se iznenadili, bila je odlična atmosfera – započinje priču Goran i otkriva koga je prvo poljubio u ponoć.

-Prvo sam poljubio koleginicu Elena Ristesku, pa sam krenuo redom da ljubim i čestitam Novu godinu svim kolegama na bini- priznao je nekadašnji pobednik, a na pitanje zašto prvo nije poljubio suprugu, kao što je to činio decenijama unazad, odgovorio je:

-Lenče je ove godine bila na kraju, mada do sada, svih ovih godina prvo sam njoj čestitao, pa posle ostalim kolegama i prijateljama. To je bila tradicija, eto ove godine se drugačije namestilo (smeh). Što se tiče želja, poželeo sam mojoj Lenče da je živa i zdrava, srećna i vesela. To je najbitnije!

Goran ističe da je prezadovoljan godinom koja je iza nas, jer je, kako kaže, uspeo da sve svoje ciljeve ostvari.

-Bila je odlična godina. Tačno da je od sredine jula do kraja avgusta bilo malo naporno, s obzirom na zakazane nastupe koje je trebalo da imamo u vreme korone, ali smo bili odgovorni i ispoštovali sad sve kako treba, a posle je sve išlo po planu – kaže Goran i dodaje da velike želje i planove ima za 2023. godinu.

-Bože zdravlja, imamo u planu da od druge polovine aprila, pa do kraja juna odradimo deser koncerata u Makedoniji. Gradovi su odabrani,s aglasnost opštine smo dobili, tako da posle praznika, tj u januaru znaćemo sve detalje. Imamo Lenče i ja spremne pesme, još samo da se urade spotovi, pa da promovišemo nešto novo. Jako se radujem – zaključio je Kukić za Grand.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić