Login/Registracija

Ko kosi, a ko vodu nosi? Pobednički par priznao ko je GAZDA u kući

Lenče Kukić i njen suprug Goran pravi su primer kako bračni par može da ima savršen odnos i kod kuće, ali i u poslu budući da su osim supružnika i kolege. Iako su oboje trijumfovali u takmičenju „Nikad nije kasno“ čini se da je Lenče u poslednje vreme „ukrala“ slavu svom dragom zbog čega se on često šali.

– Obično kada se žena pojavi, ona zna malo više da privuče pažnju od muškarca, ali mi se toliko volimo da se on raduje mnogo mom uspehu, kao i ja za njegovim- rekla je Lenče.

Iako deluju kao potpuno skladan par, ipak gazda u kući postoji, bar kako je Goran otkrio.

– Da ispričam ja nešto. Ona je htela da uzme akvarijum, da kupi za kuću, na šta sam ja odmah rekao da ne dolazi u obzir. Ma kakvi, kad jedan dolazim ja kući i vidim da mi je ona odmah pobegla sa vidika. Ulazim u sobu i ugledam akvarijum! Odmah sam je pitao o čemu se radi, a ona meni objasni da mi je to kupila za rođendan. I onda nisam mogao ništa da joj kažem, ali fora je što je meni rođendan u decembru, a ona je to kupila u septembru- ispričao je kroz smeh.

Pobednički par na veliku radost publike konačno planira da uradi duetsku pesmu i time obeleži svoju ljubav i dosadašnje trijumfe.

– Lepo zvučimo zajedno, ceo život pevamo zajedno tako da verujemo da će to baš lepo ispasti- tvrdi par koji s nestrpljenjem iščekuje jesen i nove poslovne poduhvate.

Podsetimo, Goran Kukić pobedio je u prvoj sezoni šou programa „Nikad nije kasno“, dok je Lenče trijumfovala samo tri godine nakon svog dragog.

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović