Ćerka Nevresa Hadžića ostavila bez reči Šemsu Suljaković, razlog je predivan

Nevres Hadzic

Ćerka nekadašnjeg pobednika emisije „Nikad nije kasno“ Nevresa Hadžića, Elma uspešno korača muzičkim putem, a njen talenat primetila je i Šemsa Suljaković.

Naime, Elma je nedavno u vidu kavera obradila Šemsinu pesmu „Ugasi svetlo“, a na ovu interpretaciju reagovala je i legendarna pevačica koja je imala samo reči hvale za mladu koleginicu.

Ćerka Nevresa Hadžića ostavila bez teksta Šesmu Suljaković

e25166ab1d8c93577d901158c7229f7b82c8d369

Elma je i nakon toga nastavila da priprema nove pesme, a kako saznajemo, uskoro će objaviti dve nove numere na kojima dugo radi sa svojim saradnicima.

Podsetimo, Elma se pre nekoliko godina takmičila u „Zvezdama Granda“, a nakon toga je sa ocem u emisiji „Nikad nije kasno“ izvela duet „Kako ti je kako živiš“ koji danas broji milione pregleda na platformi Jutjub.

nevres i elma e1681209406303

Inače, mlada pevačica se nedavno verila, a za septembar ove godine piprema se i veliko svadbeno veselje. Ponosni tata se tada oglasio za Grand i otkrio koliko je srećan zbog svoje naslednice.

-Kao i svaki roditelj, jako sam sretan što smo moja supruga i ja dočekali jednu tako radnosnu vest, a još više me raduje što je i moja kćerka srećna, Teško mi je što će otići iz kuće, ali me isto tako raduje što će provesti ostatak života sa osobom koju voli i koji je ceni i poštuje – rekao je tada Goga nedavno i dodao:

-Zapevaću šta god ona bude htela, naravno ako budem mogao (smeh). Inače, kada smo zajedno najčešće pevamo duet ‘Kako ti je, kako živiš’ koji smo otpevali u ‘Nikad nije kasno’, to ljudi najviše vole i nekako je naša lična karta– iskren je nekadašnji pobednik.

BONUS VIDEO – Nevres i Elma Hadžić duet Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković/I. Ankić