Kako su sevnule varnice između Rade i harmonikaša u „Nikad nije kasno“, Mare otkrio sve detalje: „Živeće kod njega“ VIDEO

Potpuni haos nastao je prošle nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“ kada je Žika Jakšić pokušao da spoji Radu Manojlović i harmonikaša Bojana Radičevića Bokšu.

Voditelj je dao sve od sebe da pokaže svoje provodadžijke sposobnosti, pa je u jednom momentu poželeo da njih dvoje izvedu nešto zajedno na velikoj sceni.

RADA MANOJLOVIC I ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA ok 4

Rada Manojlović i Bokša – evo kako su sevnule varnice na snimanju emisije

-Rada da ostane na bini, a njoj da se priključi Bokša i hoću da mi otpevate jednu pesmu. Pogledajte dragi gledaoci kako su lepi. Rada zna sve da peva, Bokša zna sve da svira. Pošto je ovo lepa i draga emisija, a mi smo preuzeli ulogu provodadžije. Vi ste se dogovorili već? – rekao je Žika, a Mare se nadovezao:

-Jesu, dogovorili su se, živeće za početak kod njega.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 46 ok

Kako je video da se situacija odvija u baš u pravcu u kome je on to želeo, Žika nije hteo više da se meša, pa je prepustio Radi i Bojanu da sami odaberu pesmu.

-Poošto ste već krenuli da se dogovarate, neću da remetim harmoniju. Izvolite šta ste se dogovorili, Rada i Bokša samo za vas – dodao je Žika, a pevačica je odmah pokušala da isprovocira potencijalnog dečka:

-Ajde, sad se pokaži – dodala je Rada, dok je Žika dodao:

-Pritisni to Bokša, komanduj.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO FILIP 33

Rada je zatim zapevala pesmu „Samo tako“ Miloša Bojanića, dok ju je Bokša ispratio na harmonici. Ovaj nastup izazvao je lavinu pozitivnih reakcija, dok njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku testa.

BONUS VIDEO – Rada Manojlović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković