Jana Todorović uživo zapevala svoj hit „Šta će ti pevačica“, Rada Manojlović zaigrala kao nikad do sad (VIDEO)

Popularno muzičko takmičenje Nikad nije kasnouvek ulepša nedelju veče neverovatnim emotivnim nastupima, ali pravi užitak nastaje kada neko od članova žirija zapeva pre samog početka.

Ovog puta je Jana Todorović oduševila sve u studiju čim je zapevala svoj hit „Šta će ti pevačica“ kojim je dirnula srca svih prisutnih, ali i razdrmala publiku u studiju.

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO FILIP 17 1
Jana Todorović

Gde god da se Jana pojavi unese radost i pozitivnu energiju, a tako je bilo i u Granovodom studiju, nakon čega je publika reagovala gromoglasnim aplauzom, a sve oči su bile uprte u pevačicu dok je blistala u elegantnoj crvenoj suknji, beloj košulji i visokim štiklama.

Rada Manojlović je sve vreme igrala i vidno uživala dok je slušala svoju dugogodišnju koleginicu.

IMG 6113 1
Rada Manojlović

Jana ne krije sreću koju poseduje zbog svoje ćerke, ali i priznaje da je zahvalna Bogu što je baš njoj podario takvo dete.

-Kao i svaki roditelj i kada dete greši i kada je sve u redu, naravno da se deca vole najviše na svetu, ne treba ništa da pametujem i da posebno pričam o tome, to svaki roditelj zna. Naša ćerka je dobra i skromna, zahvalni smo Bogu što nam je podario takvo dete, nije krenula da kažem lošim putem i tako sam ja najponosnija majka – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO: Jana Todorović nikad emotivnija:“ Krstimo našu ćerku, puni 18 godina“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković